Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Milyen számotokra az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen számotokra az álomnő?

Figyelt kérdés
Akire azt mondjátok, hogy na, ő az Igazi.
2013. jan. 13. 01:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Az, amelyik az álmomban van.
2013. jan. 13. 01:31
 2/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom,mert szerintem az ember elég összetett,ahhoz,hogy néhány sorban le lehessen írni róla mindent.Elkezdhetném leírni,hogy számomra milyen az ideális nő,de olyan sok tulajdonságot kellene felsorolnom,hogy szerintem nem is jutna eszembe mindegyik.

Szerintem az igazit nem elképzelni kell,hanem az ember meglátja és tudja róla,hogy ő az és időnként eltér az ideáltól.

2013. jan. 13. 01:33
 3/17 anonim ***** válasza:
Álom nő csak álmainkabn létezik és igaza van másodiknak .. lehetetlen leírni
2013. jan. 13. 01:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem magas. olyan maximum 160 centiméter. Karcsu test barna szemek és hosszu barna haj. Szemüveges... ellenállhatatlan a mosolya... van humora és szereti a hipp hopp zenéket... nem álszent és szókimondó... szereti ka barátnői és lehet vele bármiröl beszélgetni hosszú órákon keresztül.

Számomra ő az igazi :)

5/17 anonim ***** válasza:
76%
most nincsenek nagy elvárásaim,legyen fiatal és vékony! 34F
 6/17 anonim ***** válasza:
Alacsony,vékony,de nem deszka,jó fej,nem fagy le ha beszólnak neki,hanem reflexből vág vissza.
2013. jan. 13. 01:35
 7/17 anonim ***** válasza:

Belső: erkölcsös, elvek szerint él, nem

adja be a derekát, az Igazira vár,

becsületes, jószívű, empatikus, okos,

intelligens, tájékozott, célorientált,

nem iszik/cigizik/bulizik stb.

Külső: karcsú, kis mell, aranyos/cuki/

kedves arc, haj/szem szín igazából

mindegy, ne legyen magasabb nálam

(171cm), stílusos, nőies öltözködés

(mint én fiúban).

Nagyjából ennyi. Élőben még sose

találkoztam az ideálommal.

2013. jan. 13. 01:36
 8/17 anonim ***** válasza:
soha nem mondja ezt,hogy-nem!oda nem!
2013. jan. 13. 01:39
 9/17 anonim ***** válasza:
vékony(40-50kg), max 170cm barna/szőke, fiatal, szép arc, közepes mellek, szűz, okos, szerény... hirtelen ennyi jutott eszembe
2013. jan. 13. 01:39
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

#3-as: Hát ahhoz képest hogy lehetetlen leírni elég sokan leírták.

Az én ideálom:

Belsô: Kedves, vicces, bármirôl lehessen vele beszélgetni, vidám, intelligens, jószívű, becsületes, egészségesen él, igényes és ad magára, várja az igaz szerelmet(mint én).

Külsô:

Arányos testalkat,vékony de nem cérna, hosszú haj(szín mind1 de inkább szôkésbarna), mell és fenék az alkatához arányos legyen, korban megfelelô legyen, magasság egy kicsit alacsonyabb mint én.

Nicsak én is le tudtam írni, bár biztos van amit kifelejtettem de mind1.

2013. jan. 13. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!