Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mitcsinaljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mitcsinaljak?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit micsinajak mer van egy srac akit ma regtolismerek ö szeret engem en is szeretem öt de viszont mar komoly kapcsolatom van .. neha ha ugy adodik talalkozunk es beszelgetunk csokolozunnk . de igy viszont csalom a baratomat.. nem tudok megvalni a masiktol se . szerintetek lehet ket embert szeretni . egyik nelkulse akarok elni mind kettö fontos . 17/L

2016. ápr. 18. 05:34
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Kérj mindenkitől alkalmanként egy tízezrest, ahogy a többiek.
2016. ápr. 18. 07:43
 2/12 anonim válasza:

Hát pedig vagy az van, hogy szakítasz a barátoddal, vagy azzal fejezed be akivel csókolózol, vagy fülébe jut a párodnak a dolog, és ő állít választás elé, vagy azonnal otthagy, és akkor bánhatod/vagy nem.

Döntened kell, hogy kit választasz, ebben a helyzetbeb lehet, egyik sem az igazi.

2016. ápr. 18. 07:43
 3/12 Thomika20 ***** válasza:
56%
Ba.szd ki, több nő van a világon mint férfi, pont hogy egy férfira kellene hogy több nő jusson, nem fordítva. UNDORÍTÓ KU.RVA VAGY! Nem szégyelled magad? Szeret a pasid feltételezem te meg jó ízűen csalod a gec.ibe?
2016. ápr. 18. 18:32
 4/12 anonim válasza:
Egyetértek a második válaszolóval.Kedves utolsó.Ez nem számít k****ságnak,és légyszíves ne itt mondd el a rosszindulatú megjegyzéseidet.
2016. ápr. 19. 15:24
 5/12 Thomika20 ***** válasza:
29%
Ja gondolom szabadon csalhatna a csajod utolsó és tök jó szemmel néznéd :)
2016. ápr. 19. 18:16
 6/12 anonim válasza:
Figyelj én nem azt mondtam, hogy ez jó dolog, hanem azt, hogy nem k****ság.
2016. ápr. 19. 19:44
 7/12 Thomika20 ***** válasza:

Nem, tök igazad van ;). Tökre normális dolog az, hogy: "van egy pasim, de azért a háta mögött egy másikkal szoktam csókolózni". Igazad van, nincs benne kurv.aság.

De szerintem hasonló esetben, ha veled csinálná ezt, ugyan az lenne a reakciód, hogy "takarodj innen te bü.dös kur.va amíg agyon nem verlek" ^^.

2016. ápr. 19. 21:48
 8/12 A kérdező kommentje:
hát én nem kértem olyan komentot amibe le k***rvazonak..csak magamse tudom micsinalok.! mind2 be meg van ami kell.. ugy hogy nem tudom..
2016. máj. 3. 04:23
 9/12 anonim válasza:

Ha mindkettőben megvan ami kell, akkor döntsd el fej vagy írással, hogy melyik...ugyanis akkor mindegy, kivel legyél tovább. Ha valamelyikük mégiscsak jobban bejön, maradj azzal, szakíts a másikkal. Ha tovább folytatod ezt amit csinálsz-bár ezek szerint min. Két hete ezt játszod- akkor nem érdemled meg, hogy rendes kapcsolatod legyen, bár valószínűleg nem is erre vágysz.

Szerintem egyik srác sem megfelelő számodra, egy harmadik lenne a tökéletes, vagy igazából élvezed hogy több pasival kavarsz, de még ekkor is azt kell mondanom, ha bármelyikük is elég fontos lenne Neked, már szakítottál volna a másikkal.

Így, ahogy most viselkedsz, nemcsak mindkét pasit vesztheted el, hanem a becsületed is.

Te mit szólnál, ha a hátad mögött kavarna a pasid? Vagy szeretőnek használnának?

2016. máj. 4. 16:02
 10/12 A kérdező kommentje:
ott hagytam mind2!.. igy a legjobb..
2016. máj. 5. 04:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!