Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvetetnétek titokban egy babát? Mitcsináljak?
Sziasztok!
18 éves lány vagyok, és titokban jártam egy fiúval aki 23 éves. Gyerekkorunk óta ismerjük egymást és mindig tudtam hogy minden álma egy gyerek. Na de visszatérve , elkezdtünk úgy járni hogy senki nem tudott róla csak én még ő, esténként átszöktem hozzá , nappal meg úgy találkoztunk hogy le mentem a boltba és ő meg ott várt és láttuk egymást. Amikor először lefeküdtünk védekeztünk, de mostanában nem. Mindig azt mondta vigyáz. És hopp terhes lettem. Én nem tudom mit csináljak, mikor megtudtam hogy mivan szakítottam vele de nem e miatt, ezt nem mondtam neki. Én nem akarok gyereket , de ő biztos hogy nem engedné hogy elvetessem... Én gyárban dolgozok 160 ezret keresek nyolc általánosom van és ezért is nem akarok soha gyereket mert nincs mire, ő közmunkás havi 50 ezer. De a legjobb az hogy még az abortuszra se lenne penzem ha titokban csinálnám akkor se és ha el mondanám neki , ő se tudna adni rá lóvét. A fele fizetésem oda kell adni a drágalátós szüleimnek a többi meg alig elég nekem nem tudnék egy gyereket ellátni nem is értek hozzá!! Segítségem nem lenne, mert hiába itt lakom a szüleimnel az én hazámban akkor is mindig zavarnak innen!! Szerintetek mit csináljak?? Ti mit csinálnátok ha a helyemben lennének??
az első abortusz ingyenes úgy tudom, neten biztos fent van :)
20l
Most ez kamu kérdés, ugye?!
Kisanyám, én ennyiből egyedül nevelek két gyereket!!
Miért titokban jársz a pasival?? Azon kívül hogy közmunkás, mert azzal én se dicsekednék...
Marad havi 80 ezred, ebből 30-at csak kiköhögsz abortuszra... Legfeljebb ebben a hónapban nem bulizol meg plázázol.
Nem védekeztek. Mi a faxt gondoltál?! Szerinted hogy készül a gyerek?!
Remélem addig agyalsz, amíg kicsúszol az időből. Aztán lehet magyarázkodni.
Titokban éled az egész kur.va életed!!
Titkolod a pasid, mikor teherbeejt, kidobod, hogy eltitkolhasd, és titokban veteted el.
Akkor mi van, ha bent fognak éjszakára? Vagy az már fel se tűnik?
Szerintem mondd el a pasidnak meg a szüleidnek, hátha nem pofoznak fel, pedig rohadtul megérdemelnéd!
A helyedben kétségbeesnék.
Nincs pénzed az abortuszra (45 ropi), tehát meg fogod szülni. Ilyen rohadt egyszerű!
160-as jövedelemre nincs méltányosság.
A szüleid eddig is ki akartak tenni, ha kiderül hogy terhes vagy, kivágnak mint macskát.
Ha nem dolgozhatsz terhesen, ugrott a fizetésed fele, abból nem fogsz albérletet fenntartani.
A közmunka lóf.., abból nem kapsz gyerektartást, de a pasid biztos örülni fog hogy lett egy gyereke.
Kölcsön se tudsz kérni a szüleidtől abortuszra, elvégre titok.
Hazamehetsz aznap, de pár napig nem dolgozhatsz, ezt se tudod eltitkolni.
Szóval nagy bukta van készülőben.
Apropó: abortuszt indokolt esetben végeznek. Ti nem is védekeztetek, van jövedelmetek, van hol lakni, egészséged nem veszélyezteti, szóval ne vegyél rá mérget, hogy engedélyezik az abortuszt. ;)
De mivel nincs rá pénzed: túl is tárgyaltuk. Pár napod van befizetni a csekket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!