Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitcsinaljak hogy higyen nekem?
Hogy mivan? Ekkora tapló nem lehet (és persze neki is van barátnője...)
Remélem a kérdésed csak kamu mert, ha nem az akkor "I don't want to live on this planet anymore"
Egyébként meg ne foglalkozz vele, nem tudom mit szeretsz egy ilyen kreténen, csak magadat minősíted azzal, hogy hiányzik meg szeretnéd visszakapni és emiatt picsogsz. Ha hülye volt akkor nehogy te érezd már magad rosszul.
De, hát ilyenek a lányok, mindegyik imád lábtörlő lenni.
Kedves Melinda!
-ezt a kitágulást, honnan veszed?
-ha menstruálsz, mit keresgél ott a pasid a kezével? Ha meg már benyúlt, miből állapítja meg, hogy tágabb lettél? Éppen melyik ujja fér be?
Utolsóval egyet értek..
(Tágulás nekem is feltünt, kb menzesz előtti napon tapasztaltam, de mire vége szűkebb leszek, mint előtte(gondolom a pár napos nemi élet hiánya miatt))
Azért mert, te kitágulsz nem biztos, hogy mindenki más is.
Elég buta vagy, ha mégis ezt hiszed.
Ez ugyanolyan tévhit, mint a menzesz 5 napig tart...nem a menzesz átlagosan 5 napig tart.
Az ovuláció a ciklus 14. Napján van...tévedés, az átlagos ciklus 28 napig tart, az ovuláció félidőben vanáltalában, ebben az esetben a a14. napon feltételezhető...
És ezek a példák csak a női testre...nem vagyunk svájciórák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!