Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mitcsinaljak hogy higyen nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melinda frantisek kérdése:

Mitcsinaljak hogy higyen nekem?

Figyelt kérdés
A baratom azt hiszi hogy megcsaltam mert amikor talalkoztunk meg volt a menzeszem es o meg nem torodott vele alam nyult es hat kivolta, tagulva es azt hiszi hogy megcsaltam mert olyan luke hogy nem tudja hogy a nok kitagulnak amikor meg van a bajuk..ennek mar 2 hete es mar nem birom nagyon hianyzik segitsetek letszives

2013. nov. 10. 02:42
 1/9 anonim ***** válasza:
azt mondjuk én sem tudtam, hogy a nők kitágulnak, amikor megvan a bajuk
2013. nov. 10. 02:45
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

Hogy mivan? Ekkora tapló nem lehet (és persze neki is van barátnője...)

Remélem a kérdésed csak kamu mert, ha nem az akkor "I don't want to live on this planet anymore"

Egyébként meg ne foglalkozz vele, nem tudom mit szeretsz egy ilyen kreténen, csak magadat minősíted azzal, hogy hiányzik meg szeretnéd visszakapni és emiatt picsogsz. Ha hülye volt akkor nehogy te érezd már magad rosszul.

De, hát ilyenek a lányok, mindegyik imád lábtörlő lenni.

2013. nov. 10. 02:45
 3/9 anonim ***** válasza:
könyörögj és mond meg neki,ezek után hiszti nélkül minden nap elmosogatsz és ha hazajön a melóból,akkor azonnal leszopod.
2013. nov. 10. 02:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Hat sajnos nem kamu..mar ezerszer elmagyaraztam neki de nem kepes fel fogni..azert vagyok mergea mert nem bizzik benem meg azert mert maskor tetetti magat okosnak mindent tudd de arrol meg nem hallot hogy amikor meg van a noknek a menzeszuk akkor ki tagulnak...mar bele faradtam a konyorgesbe es amugy nem egyutt lakunk
2013. nov. 10. 03:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Kedves Melinda!

-ezt a kitágulást, honnan veszed?

-ha menstruálsz, mit keresgél ott a pasid a kezével? Ha meg már benyúlt, miből állapítja meg, hogy tágabb lettél? Éppen melyik ujja fér be?

2013. nov. 10. 04:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez olyan hülyeség...ha meg van a menstruációd akkor tampont vagy betétet használsz nem? Nos, ha tampont akkor nem érezte a kilógó zsinór végét?? Ha meg betétet akkor nem lett véres a keze??Kamu szaga van a dolognak.
2013. nov. 10. 08:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsóval egyet értek..

(Tágulás nekem is feltünt, kb menzesz előtti napon tapasztaltam, de mire vége szűkebb leszek, mint előtte(gondolom a pár napos nemi élet hiánya miatt))

2013. nov. 10. 10:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Hat eleg szegeny hogy ti se tudtok annyit hogy a no kitagul egy picit amikor meg van a menzesze !!!!!!!!
2013. nov. 11. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért mert, te kitágulsz nem biztos, hogy mindenki más is.

Elég buta vagy, ha mégis ezt hiszed.

Ez ugyanolyan tévhit, mint a menzesz 5 napig tart...nem a menzesz átlagosan 5 napig tart.

Az ovuláció a ciklus 14. Napján van...tévedés, az átlagos ciklus 28 napig tart, az ovuláció félidőben vanáltalában, ebben az esetben a a14. napon feltételezhető...

És ezek a példák csak a női testre...nem vagyunk svájciórák

2013. nov. 11. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!