Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hivjam, írjak neki vagy mitcsináljak?
Most hívtam fel a barátom telefonon aki a szomszéd városban van suli miatt. Felhívom , mondja , hogy ott van egyik haverjánál visszahívom-e egy óra múlva. Mondom neki nem , mivel ő is tudja , hogy a szüleimet idegesítí , ha ilyenkor telefonálok. Erre azt mondja , most mivan na , 8 óra egy óra múlva 9 lesz , nem olyan késő , hogy amyuci ne engedje , hogy telefonálj. Erre ezt feleltem : "tudod mit!szia" és letettem. Közbe ordibálta , hogy szeretlek.
Megalázott a haverjai előtt ami nagyon szarul esett..Felhívjam egy óra múlva , vagy írjak most egy smst?Vagy mit csináljak?Úgy érzem , hogy várhatom , hogy ő hivjon , mert nemfog , amíg én nem hívom.
"Megalázott a haverjai előtt ami nagyon szarul esett.."
Ésss még neked kell hívnod őt?? :o
Nem tudom ti hol vagytok,de nálunk hét óra múlt.
Én nem hívnám vissza.Különben is,lehet még akkor is ott lesz,hívjon ő,ha végzett!
Tudod mikor hívnám vissza? Kb. soha.
Miért nem hív ő téged?
Elég szánalmas a kis barátod. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!