Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélkezik mindenki?
Nagyon sokan lenézik a "mai" 11-13 éves fiatalokat. Most éppen arra akarok kilyukadni, hogy miért van az, hogy ezeket a korbeli fiatalokat leszólják, hogy korai nekik még a párkapcsolat. Én 14 éves vagyok. Nagyon sok 16-20 éves megszólja ha pl. egy 13 éves "pár" kézen fogva megy az utcán. De nem hinnem, hogy 10-20 évvel ez előtt nem volt ilyen. Mindenki azt mondja, hogy már a mai világban a 10 évesek nem szüzek. De basszus. Minek álltalánosítanak az emberek? Nem minden 10 éves ilyen. Régen is volt az, hogy már 14 évesen ittak meg cigiztek a fiatalok. Nem arra célzok, hogy ez normális. Mert nem az. De hát akkor is. Én nem csinálok semmi cigivel és ilyen dolgokkal kapcsolatos dolgot. Ne értsétek férre. De nekem kicsit rosszúl esik az álltalánosítás.
Vissztérve a kapcsolatos dologhoz: vannak egészen érett 13-14 évesek. Magamat elég érettnek tartom már. Ezért foglalkoztat a kérdés, hogy az emberek miert állalánosítanak és ítélkeznek?
A válaszokat előre is köszönöm:)
Mert egy qwa álszent és ítélkező az egész magyar társadalom kivéve én... :) (értsd az iróniát)
Üdv!
A globális népirtás
Tudományos tény, hogy túl sok ember él a bolygón, így a Föld készlete rohamosan fogy. A nagy elit szerint csupán egyetlen módja van annak, hogy visszabillentsük az emberiséget a túlnépesedés szakadékának széléről: ha csendben megkezdődik a globális népirtás. Különböző módszereket dolgoztak ki arra, hogy a gyanútlan lakókat megtévesszék, és észre se vegyék, a népesség hirtelen fogyásnak indult. Honnan is ez a feltételezés? A bizonyos elit tagjaitól elhangzott kijelentések adnak egyértelmű magyarázatot arra, hogy a népirtás gondolata nem csak a képzeletünkben létezik.
A CNN alapítójától: “A világ teljes népessége 250-300 millió ember, 95%-os csökkenés a jelenlegi szinten lenne az ideális.”
Bill Maher : “Hiszek az asszisztált öngyilkosságban, az öngyilkosságban, és bármiben ami kisöpri az autópályát- ez az, amit én hiszek. Túl sokan vagyunk, a bolygó túlzsúfolt, támogatni kell a halált. ”
A nagy elit bőszen támogatja is, ezért vezetett be eszközöket arra, hogy megállítsa az emberiség növekedését, és a visszájára fordítsa a folyamatot.
Globális népirtás
A gyengék selejtezése nem titkolt program a nagy népirtás projektjében. A Darwin kiválasztódás elméleten felbuzdulva erősebbé akarják tenni az emberi fajt, ugyanis az elméletek megalkotói szerint az emberi fejlődés leállt. Már a gyenge és buta ember is képes szaporodni, ezért elengedhetetlen az erős és okos egyedek mesterséges kiválasztása, hogy a faj összesített génállománya még fejlettebb legyen.
A „hülye gének” kiirtása is elsődleges cél a nagy elit számára. A lakosságot döntés elé állítják, mégpedig az oltások és a génmanipulált élelmiszerek eszközével. Az új betegségek vakcinái rákos sejteket tartalmaznak, amely a szervezetbe épülve eléri azt, hogy a betegség generációkon keresztül öröklődjön. Az őrült gyógyszerfogyasztók sem menekülhetnek el a génállományukba való beavatkozástól: számos készítmény meddőséget, ejakulációs zavarokat okoz, amely csökkenti az utódnemzés esélyét, így „megóvja” a Földet a túlnépesedéstől.
Gyakorlatilag bebeszélik nekik hogy 30 éves korba se kel, aztán meg már nemis nagyon akarnak..
utolsó:eltévedtél,az ezo kategória máshol van.
Ott biztos akadnak olyanok akiket érdekel a zsidógyíkemberbankárkommunistabolseviklibsicionistareptoidszabadkőműves konspirációs hablatyod.
Kérdező:azért mert hs valamit véleményezünk akkor biztosítjuk a saját álláspontunkat saját magunk,és mások előtt.
Ez pedig önbizalmat ad.
Amúgy általánosítás e vagy sem,de nem tudom komolyan venni mikor már a 100. kiskamasz állítja hogy "érettebb a korosztályánál" .
Leggyakrabban lányok,és főleg akkor amikor ha egy 10 évvel idősebb palival akarnak összejönni....
Mindezt az "igaz szerelem és lelki kapcsolat" fejében...
ja,nyilván....
# 4:
Ez már beteges.
Amúgy nem értem ,hogy jön a témához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!