Miért van ez, hogy mindenki olyan, hogy ránézésből ítélkezik?
Eléggé visszahúzódó és csendes vagyok mert raccsolok emiatt sokat bántottak kicsiként.
A suliba csak pár emberrel vagyok jóban... Viszont vannak olyan emberek /ezek vannak többen/ akikkel életembe egyszerse beszéltem de azok egy folytába beszólnak, hogy beszélni se tudok hogy beszélek, milyen ronda vagyok stb. /Inkább átlagos vagyok/
Felszínesek.
Az ilyen bunkó parasztokkal ne foglalkozz, ne is köszönj nekik és menj el mellettük úgy, mintha azelőtt sosem láttad vna őket.
Mindenki ilyen,ez tény.Az ember az első találkozáskor 5-10 másodperc alatt eldönti hogy szimpatikus-e neki az adott személy.Ezért nagyon fontos az első benyomás.
Aki ez után nem veszi a fáradtságot hogy megismerjen,nulla ember.Ne foglalkozz velük.Engem nagyon sokan nem szeretnek,mert első ránézésre nem vagyok megnyerő,pedig amúgy nem vagyok rossz ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!