Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mi legyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi legyen?

Figyelt kérdés
Felhoztam azt a témát a páromnak,hogy mi lenne ha elmennk egyetemre..még van egy év addig..és nem gondoltam komolyan..csak volt előadás az egyetemről,meg a szüleim szeretnék ha tovább tanulnák..ő már most szakitana velem ez miatt..nem engedi hogy mennyek..ha elmegyek szakit velem..ez az egész tegnap volt..minden este találkoztunk..tegnap este nem jött el hozzám..ma 2szót beszéltünk...én ugyérzem nem szeret engem már..egésznap sirok miatta..ő viszont rám se pillant..nem tudom van e értelme ennek az egésznek..

2016. ápr. 12. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ő ilyenért szakítana veled, legyél erős és szakíts vele te! Ennyiből nekem úgy tűnik, hogy ő nem szeret téged igazán. Sajnálom.:/
2016. ápr. 12. 18:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos az nem megy,mert en nagyon szeretem :(
2016. ápr. 12. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:
ne legyél már buta.. ha önző párod van, semmit nem érdemel egy nagy Ló*aszon kívül
2016. ápr. 12. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!