Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 17éves lány elég idős ahhoz, hogy fiúja legyen?
Igen, egyértelműen elég idős, érett egy kapcsolathoz. Szerintem ebben a korban már 3 év is belefér, és ha mindketten kellően érettek és komolyak, akár "az" is megtörténhet. A kapcsolat komolysága nagyban függ a két résztvevőben. Ha mindketten szeretik egymást és tényleg jól megvannak, akkor hosszútávra is lehet tervezni. De vannak ugyanakkor elég komolytalan kapcsolatok ebben a korban, ez változó.
A megismerkedés sok helyen megtörténhet, iskolában, közös baráti társaság kapcsán, akár leszólítás alapján, akár interneten keresztül, akár plázában, illetve a többi helyen, amit írtál. (Akár még buliban is, de szerintem itt ritkább a tartós, sikeres kapcsolat esélye, de előfordulhat.)
Van a környezetemben ilyen, ők a lány szalagavatóján ismerkedtek meg, mikor a lány alig múlott 18 éves. Azóta valamivel több mint 3 év telt el, és jól megvannak, elég komoly kapcsolat.
szerintem ezt az ember maga érzi, hogy az-e, de így első körben azt mondanám, hogy igen. Szerintem 2-3 évvel simán lehet idősebb a fiú, meddig mehetnek el? Hááát ameddig késznek érzik magukat, nyílván nem az első két napban feküdjenek le, de azért 17 évesen, ha komolyan kapcsolatban vannak a szexualitással sincs semmi baj. Szerintem leginkább iskola, barátokon keresztül, bulik.
Nekem volt egy három éves kapcsolatom, bár mi 15 évesek voltunk amikor összejöttünk, osztálytársak voltunk, egy évvel az összejövés után feküdtünk le először, és nagyon szerettük egymást. Most már féléve szakítottunk, de elég jó viszonyban vagyunk.
l/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!