Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vajon mit tegyek? Ki legyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit tegyek? Ki legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 14/L

Van egy fiu az életemben akivel nagyon jól megvagyunk minden nap facen csetelünk suli mellett. 8éve ismerjük egymást. (Oszt.társak vagyunk)Nemtudom,hogy ő barát szinten bìr vagy nem? Mert osztályból vrlem olyan más mintha félne tőlem. Miért?

2016. márc. 28. 23:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy miért "fél"? Mert,

a, tetszel neki és

a/1 nem akar elveszíteni

a/2 félénk

b, olyan a személyiséged, amitől fél

c, félre érteted a dolgot

Én a félénkre szavazok, én is az vagyok :(

De ez puszta találgatás. De ha valami konkrétabbat is tudnál írni, szívesen segítek.

2016. márc. 28. 23:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem nem fél, csak kamasz. Úgy értem, 14-15 évesen lehet, hogy még bizonytalan élőben megtenni pár olyan lépést amikor már nem csak szimpla barátságról van szó.

Szerintem ha minden nap írtok egymásnak, tuti bír főleg ha nem csak neked jut eszedbe a másik először h ráírj és valószínűleg ha élőben veled máshogy viselkedik, mint a többi lánnyal... akkor tuti bejössz neki is.

De ha netán most épp csak szimpla barátként tekint rád, ne félj megtenni az első lépést. Neked is jobb ha hamarabb kiderül minden ;)

2016. márc. 29. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!