Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak szerintem kiakasztó ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem kiakasztó ez?

Figyelt kérdés
Csak szerintem kiakasztó ez? hogy szinte minden egyes 13,14,15 éves lánynak 5-6 akár 10 évnél idősebb pasijuk van ? nem vagyok féltékeny se semmi de néha már az túl megy minden határon ha egy 15 éves lány egy huszonéves pasival van , milyen szülő az ilyen aki engedi ezt ??? UI :csak szerintem kéne az ilyeneket börtönbe zárni pedofilizmus miatt ? 30/N

2016. ápr. 10. 18:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#10: Sok mindenben egyet értek veled,de tisztáznék 1-2 dolgot.

Igen, a tanulás nem zárja ki a párkeresést.

" Különben meg, hogy neked az volt az értékrended, hogy bevésni magadba mindent, amit az oskolában beléd tuszkolnak, és 13 évesen semmi sem működött még benned, nem indított meg egy lány sem, ez a te egyéni ügyed, vannak ilyenek is. I"

Ezt nem így kell elképzelni. Tanultam, jó tanuló voltam, ennyi. Nem bújtam éjjel-nappal a könyveket, nem is volt erre szükségem. Volt életem és gyerekkorom az iskolán és a tanuláson kívül is, nem is akármilyen jó. Szóval nem állítottam,hogy nem érdekeltek a lányok, mert dehogyisnem. Óvodás korom óta. De nem csajoztam, mert nem voltam az a "száz" csajt szédítő kissrác és annyira nem is volt szükségem ezekre. Ráértem én később ezzel, komolyabb fejjel egy kapcsolat is komolyabb volt.

2016. ápr. 23. 10:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kiakasztó. Sok féle fajta emberke létezik. Ha egy 24 éves srác össze jön egy 14 éves lánnyal, az még nem azt jelenti hogy orba szájba gyalázza szegénykémet. Jó, persze van ilyen is ; de szerintem nem mindig.
2016. ápr. 23. 20:54
 13/15 anonim válasza:

Nem szeretnék nagy vitát kelteni, de csomószor a lánynak azért van idősebb barátja mert érettebbek minden téren

19/L

2016. aug. 11. 11:38
 14/15 anonim ***** válasza:

#13: Igazad van, de ez sem indokolja, hogy valakinek hozzá képest "irreálisan" idősebb barátja legyen.

Egy bizonyos korkülönbség átlépése után ez már inkább kifejezetten arról szól,hogy valaki erre bukik..

2016. aug. 11. 12:59
 15/15 anonim válasza:
#14 neked is igazad van egyik barátnőmnek nála 22 évvel idősebb pasija volt 16 évesen, bár nem lehet szólni mert a srác nem csinált semmit #13 voltam
2016. aug. 18. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!