Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak szerintem kiakasztó ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem kiakasztó ez?

Figyelt kérdés
Csak szerintem kiakasztó ez? hogy szinte minden egyes 13,14,15 éves lánynak 5-6 akár 10 évnél idősebb pasijuk van ? nem vagyok féltékeny se semmi de néha már az túl megy minden határon ha egy 15 éves lány egy huszonéves pasival van , milyen szülő az ilyen aki engedi ezt ??? UI :csak szerintem kéne az ilyeneket börtönbe zárni pedofilizmus miatt ? 30/N

2016. ápr. 10. 18:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
Hát azért nem kéne börtönbe zárni de szerintem sem jó,hogy náluk 5-10 évvel idősebb fiúval vannak.Sok kapcsolatban a fiú már felnőtt a lány meg 14-15 éves és hát a fiú elég sok rossz dologba belerángathatja a lányt.
2016. ápr. 10. 18:34
 2/15 anonim ***** válasza:
De-de. Egyet értünk!
2016. ápr. 10. 21:51
 3/15 anonim ***** válasza:

Tipikus gyakori kérdések-téma, minden nap felteszik ezt a kérdést (legalább négyszer).

Egyébként nem normális, a szülők felelőtlenek bla bla bla, nem akarom leírni azt, amit minden ilyen kérdés alatt leírnak.

Ja, és nem, nem csak téged akaszt ki.

2016. ápr. 11. 01:03
 4/15 Fruzs33 ***** válasza:
A lány dolga!
2016. ápr. 12. 11:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmúlt 14 éves a lányka akkor egy 80 éves is beteheti neki. Papiron.

Kiakasztó e? Szerintem az sokkal kiakasztób amikor bebeszélik a buta szülők akik képtelenek voltak megnevelni a lányukat, hogy a férfi megerőszakolta stb aztán megy a böribe...közben meg a pici lányuk egy erkölcstelen ri...

De egyébként , ha nem egy 20 éves akkor egy 14-18 éves fogja megdugni a lanykát... Nemtudom ez miben jobb.

2016. ápr. 19. 11:45
 6/15 anonim válasza:
90%

"Hát azért nem kéne börtönbe zárni de szerintem sem jó,hogy náluk 5-10 évvel idősebb fiúval vannak.Sok kapcsolatban a fiú már felnőtt a lány meg 14-15 éves és hát a fiú elég sok rossz dologba belerángathatja a lányt."

Ugyanúgy megdugja, kihasználja, összetapossa a 12-13 éves lányt a korabeli fiú, nem tudom ez miben jobb... Szerintem egy korabeli még több kárt okozhat benne olykor, mint egy idősebb, szeretem nem racionális dolog a szülőktől ez az aggódás. Már csak azért sem, mert úgyis átveri a gyereke, hogyha eltiltják.

Saját magam példáját tudnám mondani, amikor 19 éves koromban halál szerelmes voltam egy 13 éves lányba. De az az elakad a hangom és összeolvadok egy érintésétől fajta szerelem. Persze a lány elszökött velem, amikor nem voltak otthon, mert tudta, hogy nem engednék, de ő már fel tudott mérni annyira, hogy megbízható vagyok. Én kértem, hogy mondjon el, de ő a saját szülőjétől jobban félt, hogy nem érti meg, és nem ad esélyt, mint tőlem, akit pár hete ismert. Szóval ez a szülői eszetlen tiltás arra jó csak, hogy a gyerekük ne legyen nyitott feléjük, hisz a lánya sem hülye már. Szerintem minden szülő jobban járna, ha éreztetné a gyerekével, hogy mindent meg lehet beszélni értelmesen, és nem csak egy "parancsnok", aki megmondja, hogy mi a "helyes", hanem hagyna némi szabadságot is.

Nem hinném, hogy bármit ártottam volna, hogyha engedik, hogy együtt lehessünk. Szomorú vagyok amiatt, hogy (alaptalanul) ilyen gyűlölködők az emberek, csak mert valami idegen nekik.

Szívesen megkérdezném én is a kérdezőt, hogy ő szerinte ezzel mi a probléma, miért akasztotta ki? Én úgy gondolom, hogy csak rögeszmék. De várom a levezetett válaszát, ez alá a kérdés alá, kommentben.

2016. ápr. 21. 00:39
 7/15 anonim ***** válasza:

Utolsó:

"Ugyanúgy megdugja, kihasználja, összetapossa a 12-13 éves lányt a korabeli fiú, nem tudom ez miben jobb... Szerintem egy korabeli még több kárt okozhat benne olykor, mint egy idősebb,"

12-13 éveseknek még nem kell pasizni, így nem lesz, aki megdugja őket (ebben a korban?? Remélem,nem gondoltad komolyan...),kihasználja, összetaposssa őket.

Az 5 év korkülönbség még oké, de az is bizonyos kor fölött. Nyilván ne 13 éves lány járjon egy 18éves sráccal (itt alapból gáz lehet,ha valaki 18évesen egy 13 éves gyerek szintjén van) . És 15-ig szerintem ez nem is túl előnyös.

10 év különbség ebben a korban? Normális 24-5-6 éves férfi nem kezd 14-5-6 éves lányokkal.....mert mi közös van bennük? Felnőtt ember felnőtt ember mellett találja meg a közös hangot, nem egy gyerekkel...vagy ha igen, az az ő szegénységi bizonyítványa. Nameg a lány szüleié, mert ha egyeseket meg tudnak taníitani, hogy mi a normális, akkor másokat is.... De a legtöbb csak ilyen eszetlen kis pi.csa marad.

2016. ápr. 21. 18:57
 8/15 anonim válasza:

(7-es)

Látod, épp ez a baj. Éltek a kis idealista világotokban, amiben elhiszitek, hogy 13 évesen, amikor már javában tombolnak a hormonok, majd nem fognak pasizni, mert "a tanulás a dolga". Le vagytok ragadva 50-100 évvel ezelőtt, amikor 20 000 000 idióta szabálynak kellett megfelelni, de még így sem nem hinném, hogy ti tinédzser korotokban úgy néztetek az ellenkező neműekre, hogy semmit sem mozgatott meg...

Nagyon előítéletes és lenéző vagy, hogyha azt hiszed, hogy egy ilyen korú ember nem lehet értelmes, és nem lehet idősebbel harmóniában. Tipikusan az az ember, aki azt hiszi, hogy egy gyereknek fogalma sem lehet arról mi az a szerelem. Pedig magam példáján tudom cáfolni, hogy ők még ezerszer jobban is tudják, mert tuti, hogy ki van zárva a nemiség. Egyébként nagyon sokakkal találkoztam már, akik bizony ebben a korukban is lepipálták a legtöbb korombélit is. Nem csak kor függvénye, hogy ki mennyire érett agyilag, és ki mennyire buta. Amit írtál, azzal te is csak megmutattad, hogy mennyire korIátolt vagy. Attól, hogy neked nem fekszenek másnak az érzései, dolgai és te esetleg nem ütötted meg azt a színvonalat 13 évesen, hanem otthon poshadtál az irodalom tankönyved fölött, még nem kellene leáltalánosítani.

Szóval bizony, 13 évesen már pasizni fognak. És bizony lehet egy korabelivel jobban megszívja, mintha egy komolyabb 18 éves pasival van, aki szereti és jól bánik vele (persze ez sem törvényszerű).

"Felnőtt ember felnőtt ember mellett találja meg a közös hangot, nem egy gyerekkel...vagy ha igen, az az ő szegénységi bizonyítványa." -> Köszönöm, ez esetben vállalom a TE szemedben a szegénységi bizonyítványod, büszkén, mert nyitott vagyok és nem kor alapján ítélek meg valakit, mert "én vagyok a naaaagy felnőtt, az okos, ő meg a buta 14 éves :O". De lehet ez inkább a tiéd kéne legyen más címmel. :P

Normálisról megint csak egy hosszú filozófiát lehetne írni, hogy mi is az... Az, hogy a pici buksidban (vagy akár általánosságban a legtöbb ember buksijában) kialakult a dolgokról valami, hogy "ez normális, ez nem normális", attól még nem biztos, hogy helyes is.

Eszetlen pi.csát meg jó néven venném, ha visszaszívnád, mert szerintem nem az alapján lesz valaki az, hogy kivel van együtt. Ha tegyük fel akkor én összejövök azzal a 13 éves lánnyal 19 éves koromban, és már 20-30 éve együtt vagyunk, akkor ő pi.csa volt szerinted? :D *Tapsvihar*

2016. ápr. 22. 22:29
 9/15 anonim ***** válasza:

#8:

"Pedig magam példáján tudom cáfolni, hogy ők még ezerszer jobban is tudják, mert tuti, hogy ki van zárva a nemiség. "

Igen, ki van zárva a nemiség. Ennek ellenére mégis azt írtad az előző hozzászólásodba, hogy megdugják őket. Akkor hogy is van ez? Persze, aki értelmes, az nem hagyja magát.

"dolgai és te esetleg nem ütötted meg azt a színvonalat 13 évesen, hanem otthon poshadtál az irodalom tankönyved fölött, még nem kellene leáltalánosítani. "

Szóval az a színvonal, ha valaki nem tanul, hanem inkább pasizik/csajozik? Nem színvonal, ha valaki értelmes embert akar magából faragni? De az színvonal, ha valaki a másik után fut. Bravó! Igen, valóban nem csajoztam 13 évesen. És? Ez kóros? Nem. Igen, tanulni viszont tanultam és értelmes ember lett belőlem.

Egy lánynak 13 évesen nem pasiznia kéne, maximum fogadni a fiúk közeledését. Én amúgy is kerülöm a pasizós lányokat, akik mindenkire rámásznak, akiknek fallosz van a lábuk között. De ez már az én dolgom.

Ehhez vajmi kevés köze van a hormonoknak. Ugyanazok a hormonok vannak jelen az olyan 12-13 éves emberekben, akik lesz.arják ebben a korban a párkeresést, mint azokban, akik űzik a dolgot. De ha ennyire okos vagy, akkor melyik hormonok játszanak szerepet? Google nélkül?:)

Azt mondom, ez nem (igazán)függ a hormonoktól, inkább a vérmérséklet,szellemi érettség és neveltetés kérdése.

2016. ápr. 22. 22:43
 10/15 anonim válasza:

(9-es)

"Igen, ki van zárva a nemiség. Ennek ellenére mégis azt írtad az előző hozzászólásodba, hogy megdugják őket. Akkor hogy is van ez?"

Figyuzz... szerintem azt te is fel vélted fedezni, hogy a fiúk és a lányok másképp működnek. Legalábbis nagyon remélem. :) Egy lánynál 13 évesen még nem hinném, hogy a nemiség általánosságban, ami miatt ő elkezd érezni a másik iránt valamit. Ugyanakkor egy 13 éves fiúról egyáltalán nem irreális, hogy jól meg akarja dugni, és aztán nagyon nem fogja érdekelni, hogy mi lesz vele, ha jön egy jobb csaj, mert ő ilyen nagy swagyolo, thuglife. :D Egyébként meg a magam példája 7-8 éves koromból ered, és leginkább lányokra gondoltam, ugyanis a kérdés is arról szólt, nem pedig arról, hogy 13 éves pasik 20 éves lányokkal (na arra meg lehet még a büszkélkedés is menne :P ).

Más időkben nőttél te föl, mint amilyen idők most vannak. Különben meg, hogy neked az volt az értékrended, hogy bevésni magadba mindent, amit az oskolában beléd tuszkolnak, és 13 évesen semmi sem működött még benned, nem indított meg egy lány sem, ez a te egyéni ügyed, vannak ilyenek is. Ismertem olyat is, aki huszonévesen is még javában szűz volt, semmi kapcsolattal a háta mögött, mert nem akart párt magának, nem voltak úgy vágyai. A tanulástól pedig inkább csak művelt leszel. Persze, belejátszik, hogy mennyire leszel értelmes, de úgy gondolom, azt inkább az élet alakítja. Számtalan példát lehetne mondani, aki végig színötös volt, mégis egy khm, földműves lett belőle. :P

"Szóval az a színvonal, ha valaki nem tanul, hanem inkább pasizik/csajozik? "

Nem. De a kettő miért is zárja ki egymást? A színvonalat úgy értettem, hogy iszonyúan gyerekesen működtél még 13 évesen. Nem mindenki van azon a szinten ennyi idősen. Ha lettek volna vágyaid, szerelmes lettél volna, esetleg még érett is rá, akkor nem tartottad volna vissza magadat, ha csak nem vagy mazochista, mert elég fájdalmas tud lenni elnyomni az efféle érzéseket. Neked más dolgok voltak fontosak, nagyon kisfiú voltál gondolom, valami okból még nem éreztél ilyet.

"Egy lánynak 13 évesen nem pasiznia kéne, maximum fogadni a fiúk közeledését. "

Alapból ez szerintem így működik, legalábbis így kéne természetünkből fakadóan, hogy a fiú közeledik, kortól függetlenül. Persze vannak minden korosztályban olyan lányok, akik odateszik magukat, hogy "gyereee", a pasi meg miért is tiltakozna? :P De ezt kortól függetlenül megítélem. Ha viszont egy értelmes lányról van szó, és tényleg meg is szeretik egymást, akkor miért kell, hogy a kor befolyásoljon, ha jól vannak? Ez a korlátoltság. 13 évesen már igen is meglehet ehhez a maga esze, még ha mások is az arányok, mint a felnőttek közt. Nem attól leszünk okosabbak, hogy elmúlnak az évek.

"Ugyanazok a hormonok vannak jelen az olyan 12-13 éves emberekben, akik lesz.arják ebben a korban a párkeresést, mint azokban, akik űzik a dolgot."

Igen. De mindenki más. Milliónyi tényező befolyásol ebben (nevelés, környezet, gének, hormonok...). Nem hinném, hogy egyszerű lenne bárkinél is levezetni, hogy miért lett olyan, amilyen. Felnőttekben is ugyan azok a dolgok vannak, mégis máshogy állunk mindenhez. De úgy gondolom, hogy egyáltalán nem leszel attól értelmesebb, hogy 13 évesen nem csajoztál, ahogy az sem lesz hülyébb, aki csajozott / pasizott (úgy, hogy a fiú közeledett az irányába, és nem odadobta magát :P ).

Hormonokból nem fogok előadást tartani, már csak azért sem, mert nem vagyok biológus és nem is számít itt (ha gondolod, mivel te bújtad a könyveket, most hasznodra válhat leírhatod a tudásod, legalább az életben EGYSZER jól jöhet ;) ), de a vonzalomban közre játszik. Lehet benned kevesebb volt, vagy szimplán valamiért nem léptek működésbe még akkor. Nem tartom magam egyáltalán rosszabbnak, sem jobbnak tőled, mert én vágytam lány közelségére 13 évesen, sőt 7-8 évesen. És szerintem neked sem kéne magadat értelmesebbnek titulálnod ettől, hogy te nem. Ne ítélj meg másokat, csak mert te nem olyan voltál, nem tapasztaltál hasonlót, és nem tudod beleképzelni magad.

2016. ápr. 23. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!