Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek félnem kellene?
Figyelt kérdés
1 eve vagyunk egyutt baratommal. nyar ota folyamatosan beszelget egy lannyal facebookon es suliba. van hogy a lannyal tobbet beszel mint velem, mind a ketten azt mondjak hogy csak baratok es nincs koztuk semmi de tobb helyrol hallom vissza hogy a csaj szerelmes a baratomba de idosebb a lany. ma este talalkoznak. kell felnem vagy tulreagalom?
18/L
2016. ápr. 9. 19:13
1/9 anonim válasza:
nagyon nehéz a szitu én is ebbe voltam... akkor bizz ha van okod rá... de ha a srác mondta vagyis ha a barátod mondta hogy talkoznak akkor semmi nem lesz mert senki nem olyan hülye hogy elaruljon egy megcsalast... akkor tényleg nincs semmi de ha nem tőle tudod akkor kezdhetsz gyanakodni
2/9 A kérdező kommentje:
a baratom mondta, de a csak elegge nyomulos, es ha pial akkor foleg.
es mar rengetegszer mondtam a barazomnak hogy zavar. olyan furcsa hogy este mennek kettesbe valahova. de ez normalis egy kapcsolatban?
2016. ápr. 9. 19:24
3/9 anonim válasza:
Milyen mostanában a kapcsolatotok? Lehet, hogy tényleg jóba van azzal a lánnyal, de részben szeretné felkelteni a figyelmedet.
4/9 anonim válasza:
nem reagálok túl, estale más csajjal találkozik, mior neki van barátnője.... szerintem hagyd el a fiut, több vasat tart a tuzbe
5/9 A kérdező kommentje:
de azt mondja hogy nem csal meg mert szeret, szimplan baratok
2016. ápr. 9. 19:35
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem reagálod tul de ha a srác szolt tényleg nem érdemes annyira aggodnod viszont a menj biztosra abban hogy a lánynak tényleg tetszik-e a barátod.
7/9 A kérdező kommentje:
de hogyan tudnam kideriteni?
2016. ápr. 9. 19:41
8/9 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagy joban a lánnyal. Ha barátok vagytok egyszerűen kérdezz rá ha nem vagytok barátok akkor esetleg amikor beszélgettek akkor valahogy ugy alakithatod a beszélgetés témáját hogy ez kerüljön szóba.
9/9 A kérdező kommentje:
de akkor nagyon kiakadna a baratom. regebben nem kerdeztem a csajt, de mondta hogy valamilyen szinten jogosan vagyok feltekeny de csak baratok. en nem hiszem el a lanynak hogy nem szerelmes bele
2016. ápr. 9. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!