Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek félnem kellene?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek félnem kellene?

Figyelt kérdés

1 eve vagyunk egyutt baratommal. nyar ota folyamatosan beszelget egy lannyal facebookon es suliba. van hogy a lannyal tobbet beszel mint velem, mind a ketten azt mondjak hogy csak baratok es nincs koztuk semmi de tobb helyrol hallom vissza hogy a csaj szerelmes a baratomba de idosebb a lany. ma este talalkoznak. kell felnem vagy tulreagalom?

18/L

2016. ápr. 9. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:
nagyon nehéz a szitu én is ebbe voltam... akkor bizz ha van okod rá... de ha a srác mondta vagyis ha a barátod mondta hogy talkoznak akkor semmi nem lesz mert senki nem olyan hülye hogy elaruljon egy megcsalast... akkor tényleg nincs semmi de ha nem tőle tudod akkor kezdhetsz gyanakodni
2016. ápr. 9. 19:18
 2/9 A kérdező kommentje:

a baratom mondta, de a csak elegge nyomulos, es ha pial akkor foleg.

es mar rengetegszer mondtam a barazomnak hogy zavar. olyan furcsa hogy este mennek kettesbe valahova. de ez normalis egy kapcsolatban?

2016. ápr. 9. 19:24
 3/9 anonim válasza:
Milyen mostanában a kapcsolatotok? Lehet, hogy tényleg jóba van azzal a lánnyal, de részben szeretné felkelteni a figyelmedet.
2016. ápr. 9. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:
nem reagálok túl, estale más csajjal találkozik, mior neki van barátnője.... szerintem hagyd el a fiut, több vasat tart a tuzbe
2016. ápr. 9. 19:27
 5/9 A kérdező kommentje:
de azt mondja hogy nem csal meg mert szeret, szimplan baratok
2016. ápr. 9. 19:35
 6/9 anonim válasza:
Szerintem nem reagálod tul de ha a srác szolt tényleg nem érdemes annyira aggodnod viszont a menj biztosra abban hogy a lánynak tényleg tetszik-e a barátod.
2016. ápr. 9. 19:36
 7/9 A kérdező kommentje:
de hogyan tudnam kideriteni?
2016. ápr. 9. 19:41
 8/9 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagy joban a lánnyal. Ha barátok vagytok egyszerűen kérdezz rá ha nem vagytok barátok akkor esetleg amikor beszélgettek akkor valahogy ugy alakithatod a beszélgetés témáját hogy ez kerüljön szóba.
2016. ápr. 9. 19:50
 9/9 A kérdező kommentje:
de akkor nagyon kiakadna a baratom. regebben nem kerdeztem a csajt, de mondta hogy valamilyen szinten jogosan vagyok feltekeny de csak baratok. en nem hiszem el a lanynak hogy nem szerelmes bele
2016. ápr. 9. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!