Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félnem kéne? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félnem kéne? (többi lent)

Figyelt kérdés
Unokatesóim nálunk nyaralnak vidéken 13L / 16f én pedig 15L folyamatosan a fenekemre csapkod megjegyzéseket tesz. Tegnap a medencéztünk és lehúzta a bikini alsóm szerencsére csak félig. Telefonját nyomkodtam és vagy 5 képet töröltem ki ami a fenekemről készült. Már anyának említettem de csak kacagott,hogy ne hülyéskedjek már csak játszik.
2015. aug. 7. 14:33
1 2
 1/11 anonim válasza:
25%
Szia én elmondoma véleményem csak irj privátban mert itt hosszu lenne
2015. aug. 7. 14:34
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Ja biztos meg fog eroszaakolni
2015. aug. 7. 14:38
 3/11 A kérdező kommentje:
pont ettől tartok... ilyet normális ember nem csinál :S minek neki a rokonáról ilyen fotó a telójába? meg miért fogdos?
2015. aug. 7. 14:41
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Milyen foto ?

Ha kuldesz egyet privatba arcod kitakarva meg mondom..

2015. aug. 7. 14:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell félned, de azért legyél elővigyázatos, és mindenképp beszélj anyukáddal még egyszer erről. Mondd meg neki hogy ne nevessen ki, és ez téged tényleg zavar, és tartasz a sráctól. A bikini lehúzásért meg a fotókért egy alapos pofánverést érdemelne amúgy.
2015. aug. 7. 14:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp beteges így viszonyulni egy rokonhoz, legalábbis szerintem... Próbáld neki szépen elmondani, hogy hagyja abba. Ha nem ért belőle, én a helyedben viccen kívül tökön rúgnám... :D Ez beteg... Félned nem kell, de próbáld meg leállítani. Ha nem megy, inkább apudnak szólj, az apák általában szigorúbbak, ha ő szólna rá valószínűleg lenne tekintélye. 16 évesen ne "játsszon" már ilyesmivel... 17/L
2015. aug. 7. 15:01
 7/11 A kérdező kommentje:
Semmi olyan kép rövid nacis konyhába meg ilyenek:S de mind a fenekemről meg kivágva róla részek csak hogy a lényeg legyen rajta. Én is gondolkoztam már rajta,hogy ezt fogom tenni. Meg tünt már el melltartóm bugyim kezdem sejteni ....
2015. aug. 7. 15:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

az igen :D már csírájába el kellett volna fojtani, kicsit kellemetlen dolog ez 16 évesen lehetne érettebb...

a lényeg, hogy tegyél ellene valamit vagy szólj, mert ez nem igen normális

19/F

2015. aug. 7. 15:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Azokkal a ruhákkal nem is akarom elképzelni hogy mit csinált, ha ő csórta el...
2015. aug. 7. 15:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon vigyázz vele!!! Mondd meg neki ,hogy fejezze be vagy kérd meg a barátnődet ,hogy nem-e ott aludhatnál nála vagy ilyesmi ameddig itt lesznek nálatok.. Esetleg éjszakára zárd be a szobádat.. Vagy szerezz gáz sprét tudom nem szeretnéd lefújni a rokonodat de még mindig jobb.. Megértem ,hogy félsz, én is félnék nagyon a helyedben :( Vagy verd pofán és beszélj mégegyszer anyukáddal és mondd el neki ,hogy félsz..
2015. aug. 7. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!