Menekülttábor épül a városomban! Mennyire kell tőlük félnem?
Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok2016. márc. 2. 10:46
1/12 anonim válasza:
Legközelebb szavazz a Jobbikra.
Köszönhetően a sok idióta törvénynek, gyakorlatilag semmilyen önvédelmi fegyver nem lehet nálad, amivel kárt tudsz tenni a támadóban. Így sajnos valóban van ok a félelemre.
2/12 anonim válasza:
Vegyél paprikasprayt, tanulj meg verekedni.
Ja, és ne félj feljelenti a migránst.
Van okod a félelemre, minden olyan városban, ahol épült ilyen, ott vannak gondok.
3/12 anonim válasza:
Semennyire, mivel nem épül menekülttábor a városodban és fiatal lány sem vagy, csupán egy átlátszó kis trollocska.
4/12 A kérdező kommentje:
2016. márc. 2. 12:33
5/12 anonim válasza:
Hát nem irigyellek. Azt olvasom a cikkben, hogy szabadon mászkálhatnak. Ez aztán igazán remek.
Szerintem ne menj egyedül sehova, este meg ne mászkálj kint. Az ha rettegsz, nem segít a dolgon, gondolom nem akarod rettegésben tölteni az életedet.
6/12 A kérdező kommentje:
Ráadásul mellette élek :)
2016. márc. 2. 13:30
8/12 A kérdező kommentje:
paprikaspray... valahol azt írják, hogy legális, valahol hogy nem :O
2016. márc. 2. 13:37
9/12 anonim válasza:
Ja hogy a blikkből tájékozódsz... köszönöm nincs több kérdésem.
10/12 A kérdező kommentje:
Hát te bolond vagy :D Volt már itt tábor, akkor is elég para volt, tegnap építették újra és MINDEN forrás arról szól, hogy nem zárt lesz, illvet nem csak regisztrációs pont. Menj, nézd meg a konyhában vagyok e.
2016. márc. 2. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!