Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan egy hónapja együtt vagyok egy idősebb fiúval, hogy hozzam fel a menstruáció témát?
Figyelt kérdés
Mióta együtt vagyunk egyre közelebb kerülünk egymáshoz petting terén is. Viszont most jött meg először a menstruációm mióta együtt vagyunk, ilyenkor amúgy is hasfájós és hisztis vagyok, de emiatt nem szeretném lemondani a találkozót vele, mert másképp is el lehet ütni az időt, csak nem igazán tudom, hogy magyarázzam meg normálisan.2016. ápr. 6. 20:54
11/15 anonim válasza:
Az durva,hogy 17 éves vagy és most jött meg először.
12/15 anonim válasza:
#11. válaszoló. Gondolom most jött meg neki először mióta együtt vannak :D
13/15 anonim válasza:
Ja bocsi értem azt hittem,hogy most jött meg először neki.Hidd el megfogja érteni nekem 13 évesen volt barátom nem azt csináltuk de mindig tudta a hangulatomból mi a szitu.
14/15 anonim válasza:
Én a helyedben előre megmondanám neki,hogy nézze el ha a nehéz napokban hisztis és érzékeny vagy.
Így legalább tisztában lesz azzal,hogy miért viselkedsz esetleg másképpen.
Nincs ezzel semmi gond.Szóból ért az ember.
15/15 anonim válasza:
Mondd, hogy görcsölsz, szerintem 1ből levágja! Amúgy meg ezen nincs semmi szégyellni való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!