Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, nők! Ha épp menstruált...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha épp menstruáltok, mire vágytok inkább?

Figyelt kérdés

Megértem, hogy a barátnőm ilyenkor picit "harapósabb", s természetesen türelmesebb vagyok vele. Nagyok a fájásai sokszor és sajnálom érte. Ilyenkor ti mit szerettek jobban: hagyjanak békén vagy mit?

A lány 19, én 20/F :)

2016. jan. 19. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezért ne hagyjanak békén. Jól esik ha valaki eltereli a figyelmem a fájdalomról meg a rosszullétről. Legyél megértő és kicsit toleránsabb mint amúgy de ne hagyd magára azért mert menstruál. Persze ha ezt kéri akkor igen. De nekem nem esne jól ha nem beszélne velem a barátom, mert "most úgyis hisztis és használhatatlan". Ettől számomra csak rosszabb lenne.
2016. jan. 19. 12:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor azt szeretem, amikor a barátom nem mond semmit csak átölel
2016. jan. 19. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nezzetek filmet, adj neki sok csokot, oleld at.... Legyel vele gyengedebb mint maskor.
2016. jan. 19. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:
16%
Anyádra
2016. jan. 21. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:

előző :DDD

am semmi kül, ugyanolyan vagyok

2016. febr. 21. 22:18
 6/6 Fruzs33 ***** válasza:
Én nálam ez változó,valamikor azt szeretném,hogy hagyjanak békén,de legtöbbször inkább egy kicsit aktívabb gyengédségre vágyom. amikor nincs meg akkor pedig újra használható vagyok. Amikor nincs meg arra vágyom hogy menstruáljak,ha pedig meg van a bajom,akkor azt várom,hogy elmúljon.... :)
2016. febr. 24. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!