Ha vendégségben vagytok, és épp menstruáltok, de nincs a wc-ben kis szemetes kuka, akkor mit csináltok?
a kérdés egyértelmű. Van aki a wc-be nem tesz kis szemetest (nálunk van itthon) és ha esetleg nála vagy vendégségben, és megvan, hogy cserélsz tampont, vagy betétet? a használtat mégis hova kéne dobni? Tedd a zsebedbe, és vidd ki a konyhába a szemetesbe? Ez nekem elég gusztustalan.
Nem is értem azokat a nőket, lányokat, akiknek a saját wc-jükbe nincs kuka. Ők akkor mindig kimennek, és a véres cuccukkal mászkálnak a lakásba?
(oké tudom, lehet azt úgy "csomagolni" hogy ne legyen véres, de akkor is... )
Oké,de nekem volt olyan,hogy egy baráti társaság volt a konyhába, ahol a szemetes található.
A vendégek közül nem is ismertem mindenkit. Hogy rohangáltam volna ott a cuccal a kezembe? És ha nincs zsebem, vagy ilyesmi?
Én alapból a táskámmal megyek be a mosdóba, ha ilyen van meg főleg. Pont múltkor lepődtem meg mert párom legjobb barátjáéknál voltunk vendégségbe, és ott se volt kuka, baromi gáz, de jól betekertem papírba és egy zsepiszacskóba betettem. Kénytelen voltam a táskámba tárolni fél napot. :(
Nem értem én sem, hogy sokan miért nem raknak a mosdókba legalább egy kis szemetest.
Nálunk sincs itthon a Wc-ben kuka.
van saját szobám és saját kukám is.
Betétet kiviszem zsebemben, csere utána a használtat visszacsomagolom, majd 2-3 zsebibe és visszateszem a zsebembe, a szobám kukájába meg kidobom.
Ha vendségbe megyek és tudom, hogy megvan akkor zsebemben tartom a rendes betétet, kimegyek a Wc-re kicserélem, ugyanígy visszazárom és becsomagolom. Majd amikor találok egy kukát kidobom, ha van kert, kiviszem a kinti kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!