Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti ha menstruáltok olyankor tényleg undokok vagytok és rossz kedvetek van?
Bár pasi vagyok, de van benne igazság. Úgymond "10 nappal elötte".
A párom ingerlékenyebb volt.
Ha megjegyeztem neki és utána számolt, mindig benne volt.
Én komolyan fontolgatom, hogy a mestruációs időszak miatt fogok szakítani a barátnőmmel.
Kiborítóan érzékeny, és hatalmas hullámhegyei és hullámvölgyei vannak.
Nőtől ilyet még sosem tapasztaltam. :(
23/F
#4-es.
Ha igazán szereted ki fogod birni!
#3-as vagyok. 30 éve házas!
Ingerlékenyebb és bújósabb leszek. És úgy érzem, hogy nőnek lenni átok (én a falat kaparom az erős görcsök, derékfájás és hidegrázás miatt). És ha a párom ezt éppen nem érti meg, vagy nem jön oda szeretgetni... De nekem az is jó ha távolról érez együtt velem, úgyis jobb szeretek egyedül szenvedni. Nem tehetek róla, én is utálom, hogy van. :/
Ha meg valaki emiatt szakítana velem, akkor mennék utána és levágnám a golyóit. Mert én se könyörögtem a havi szenvedésért, hanem készen kaptam és elvárom, hogy legalább megértse és együttérezzen a párom ha már ő mázlista és férfi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!