Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti ha menstruáltok olyankor tényleg undokok vagytok és rossz kedvetek van?
Mindig egésznap fülig ér a szám
Csak akkor nem ha pl. erős menszeszem van
Ami egy évbe olyan max 3szor van
:-)
Én olyan leszek mint egy terhes nő. Lehetetlen kajákat kívánok és eszek lehetetlen időpontokban. Pl. simán felkelek hajnali fél háromkor hogy mustáros-chipses eperfagyit falatozzak meg hasonlók... Visszagondolva undorítónak találom de akkor valahogy szeretem. Emellett hangulatingadozásaim is vannak, felhúzom magam valamin, aztán átmegyek depressziósba, aztán hiperérzékeny leszek és mindenen elsírom magam, végül mintha részeg lennék, minden vicces és nem tudom abbahagyni a vigyorgást. :D
A fájdalmas görcsök és a mellérzékenység már csak hab a tortán.
A legszebb az egészben hogy vezérigazgató vagyok egy elég jólmenő vállalatnál, minden döntésem meghatározó, nehéz nőnek lenni azokon a napokon... A munkatársaim kívülről tudják hogy mikor fog legközelebb megjönni, és olyankor arra a hétre nem pakolunk fontos tárgyalásokat. :D
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!