Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti ha menstruáltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti ha menstruáltok olyankor tényleg undokok vagytok és rossz kedvetek van?

Figyelt kérdés

2015. dec. 10. 10:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
13%
Pedig az elviselhetetlen nőket én gondolkodás nélkül lapátra teszem. Hülye leszek majd pont szenvedni miattuk, mert épp rájuk jött az 5 perc...
2015. dec. 10. 13:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Mindig egésznap fülig ér a szám

Csak akkor nem ha pl. erős menszeszem van

Ami egy évbe olyan max 3szor van

:-)

2015. dec. 10. 13:18
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem és szerencsére nem is fájdalmas a menzeszem. Remélem így is marad.
2015. dec. 10. 13:42
 14/19 anonim ***** válasza:
Igen. Sőt, egy igazi s..gfej. Provokálok és bunkó vagyok. Tudom, mennyire gáz, de annyira be tudok gőzölni, hogy rémesen viselkedek. Aztán persze megbánom.
2015. dec. 10. 16:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Én olyankor agresszívabb vagyok...
2015. dec. 10. 17:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen nagyon
2015. dec. 10. 17:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem nincsen különösebb változás kicsit nyűgösebb vagyok a görcsöléstől ezért igénylem a bújást meg a szeretgetést és akkor nincs velem különösebb baj.Ezt a páromtól meg is szoktam kapni mindig hozzámbújik és hoz nekem csokit úgyhogy ezért nagyon hálás vagyok és ha hiszitek ha nem fiúk ez tényleg beválik :) Ha viszont felhúznak (munka,iskola,zenekar) nagyon hirtelenharagú vagyok ilyenkor.Pedig alapvetőleg nem jellemző ez rám.
2015. dec. 16. 20:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Sajnos èn előtte egy hèttel nagyon èrzèkeny vagyok, bármikor elsírom magam ès olyankor nagyon igènylem az ölelèst ès puszikat a barátomtól. Sokkal szókimondóbb vagyok akkor. De közbe èn is lenyugszóm már!:)
2015. dec. 16. 21:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Én olyan leszek mint egy terhes nő. Lehetetlen kajákat kívánok és eszek lehetetlen időpontokban. Pl. simán felkelek hajnali fél háromkor hogy mustáros-chipses eperfagyit falatozzak meg hasonlók... Visszagondolva undorítónak találom de akkor valahogy szeretem. Emellett hangulatingadozásaim is vannak, felhúzom magam valamin, aztán átmegyek depressziósba, aztán hiperérzékeny leszek és mindenen elsírom magam, végül mintha részeg lennék, minden vicces és nem tudom abbahagyni a vigyorgást. :D

A fájdalmas görcsök és a mellérzékenység már csak hab a tortán.

A legszebb az egészben hogy vezérigazgató vagyok egy elég jólmenő vállalatnál, minden döntésem meghatározó, nehéz nőnek lenni azokon a napokon... A munkatársaim kívülről tudják hogy mikor fog legközelebb megjönni, és olyankor arra a hétre nem pakolunk fontos tárgyalásokat. :D

34N

2015. dec. 16. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!