Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meghív magukhoz, mi lesz utána?
Barátom hétvégén bemutat a nagy családjának, délután mennénk, kb 40 perce lakik, azt mondta mosolyogva, hogy nagyon örülne ha náluk aludnék.
Arra lennék kíváncsi, szerintetek tervez-e valamit. Mindketten szűzek vagyunk.
Én 17/l ő 19/f
"Ha a fiú is valóban szűz akkor hamar elélvez..."
Nem törvényszerű.
Kérdező, abban biztos lehetsz, hogy tervez "valamit". :D
Múltkor voltam a barátomnál (ő 22 én 17 és szűz). Mi is filmezni kezdtünk, amiből aztán csókolózás és a ruhák egy részének ledobálása lett. Igazából semmi komolyabb dolog nem történt, csak ruhán keresztül volt egy kis ismerkedés, barátom többet akart, de mivel nekem ez az első komoly kapcsolatom elutasítottam és teljesen jól fogadta, bár egy kis pettingnek örült volna.
Szóval tényleg csak rajtad áll meddig akarsz elmenni. Ha ő is szűz nem biztos, hogy rögtön bele akarja vetni magát, de egy kis petting simán lehet, ha mindketten vevők vagytok rá. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!