Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha meghív magukhoz, mi lesz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meghív magukhoz, mi lesz utána?

Figyelt kérdés

Barátom hétvégén bemutat a nagy családjának, délután mennénk, kb 40 perce lakik, azt mondta mosolyogva, hogy nagyon örülne ha náluk aludnék.

Arra lennék kíváncsi, szerintetek tervez-e valamit. Mindketten szűzek vagyunk.

Én 17/l ő 19/f

2016. ápr. 6. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
ha szüzek vagytok nem biztos hogy rád fog mozdulni. szerintem. meg lehet csak aludni. vagy ha nem akarod mond meg neki :D ha rádmozdulna
2016. ápr. 6. 18:33
 2/7 anonim válasza:
Szia ! Ha bemutat az azt jelenti,hogy felvállal a családja előtt.Ha azt mondja,hogy aludj ott az egyértelműen szexet jelent.Még ha csak előjátékról van szó skkor is erőssen feltételezhető.Döntsd el legbelül hogy szerinted eljött-e ennek az idelye ?!... Te szűz vagy így az első aktus (ha lesz akkor kicsit fájni fog és vérezni fogsz) Ha a fiú is valóban szűz akkor hamar elélvez...Óvszer nélkül ne szexelj ! És mondhstod az is,hogy NEM !
2016. ápr. 6. 18:33
 3/7 anonim ***** válasza:

"Ha a fiú is valóban szűz akkor hamar elélvez..."

Nem törvényszerű.

Kérdező, abban biztos lehetsz, hogy tervez "valamit". :D

2016. ápr. 6. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
ha szex nem is lesz, előjáték biztos.
2016. ápr. 6. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy lesz szex, amikor elősször nálunk aludt barátnőm, este néztünk egy filmet aztán kidőltünk, aludtunk mint a bunda. De az egy jó kis este volt, vagy 11.-ig kint beszélgettünk, majd megnéztük a filmet és slussz passz Ennyi.
2016. ápr. 6. 19:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Filmeket már mi is néztünk este,mondjuk a vége felé inkább már beszélgettünk és csókolóztunk. :"D
2016. ápr. 6. 20:08
 7/7 anonim válasza:

Múltkor voltam a barátomnál (ő 22 én 17 és szűz). Mi is filmezni kezdtünk, amiből aztán csókolózás és a ruhák egy részének ledobálása lett. Igazából semmi komolyabb dolog nem történt, csak ruhán keresztül volt egy kis ismerkedés, barátom többet akart, de mivel nekem ez az első komoly kapcsolatom elutasítottam és teljesen jól fogadta, bár egy kis pettingnek örült volna.

Szóval tényleg csak rajtad áll meddig akarsz elmenni. Ha ő is szűz nem biztos, hogy rögtön bele akarja vetni magát, de egy kis petting simán lehet, ha mindketten vevők vagytok rá. ^^

2016. ápr. 6. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!