Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit csinálnátik ha 1év...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátik ha 1év 6hóna-ig azt hazudja a barátotok hogy volt nővel (szexuálisan) csak azé hogy meg felejen nektek? És utána el mondja hogy csak hazudot

Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Elküldenélek egy jó pár nyelvtan órára.....
2016. febr. 27. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmit, ha szeretném, továbbra is ugyanúgy szeretném,kedves lennék hozzá, hogy ne féljen, minden rendben lesz.
2016. febr. 27. 15:49
 3/7 anonim válasza:
Kijárnám az általánost!
2016. febr. 27. 15:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben szia
2016. febr. 27. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért az gond, hogy nem bízott meg benned. Lehet fél tőled. Megnyugtatnám... Elmondanám neki, hogy én így szeretem ahogy van ...

De velem nem fordulna elő ilyen...

2016. febr. 27. 16:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez édes. Csak neked akar megfelelni. :)Ezt tartsd tiszteletben.
2016. febr. 27. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Másfél évig nem is jöttél rá? Vagy nem is volt köztetek semmi? Hány évesek vagytok? De ahogy előttem írták, valószínű, hogy meg akart felelni.
2016. febr. 27. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!