Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek ez nem lenne kellemetlen?
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülye kérdés meg hogy ilyenen idegesítem magam, de holnap ugye a fiúnak kell menni a lányhoz nem pedig fordítva. Barátnőm mondta hogy ő akar jönni hozzám mert amúgy sem megyek locsolkódni meet kinőttem már belőle. Képesek voltunk ezen összeveszni. De engem akkor is idegesít egy kicsit hogy a lány megy a fiúhoz húsvétkor.
Normális válaszokat kérnék, ha lehet.
2016. márc. 27. 08:34
2/12 anonim válasza:
Ha nem csak a locsolkodásra menne át akkor mért zavar?
(egyébként bocs de lány vagyok)
3/12 anonim válasza:
Hehe 😊 inkabb örülj hogy a tojasaiddal foglalkozik egy ilyen ünnepen 😏
17F
4/12 anonim válasza:
Kijelentetted, hogy te nem akarsz menni, de ő találkozni szeretne. Akkor most mit hisztizel? Vagy menj te át, vagy engedd, hogy átmenjen. Ha szereted, tiszteled, nem értem mi a problémád.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem jelentettem ki hogy nem akarok menni.
Épp ez az hogy én akartam menni
2016. márc. 27. 09:10
6/12 anonim válasza:
Meglocsolod nalatok, mit kell ezen problemazni.
7/12 anonim válasza:
"meg hogy ilyenen idegesítem magam," No ezen gondolkozz el! Tényleg gyerek vagy még egy kapcsolathoz!
9/12 anonim válasza:
Lepd meg, menj át reggel és kész.
10/12 anonim válasza:
locsolkodni nem rokonokhoz és közeli ismerősökhöz szoktak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!