Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Leírnátok a fájdalmas, kellemetlen dolgokat, amik szex közben történtek veletek?
Szûz vagyok és nagyon szeretnék örömet szerezni a barátomnak. :)
De most nem azt szeretném kérdezni, mit kell csinálni, hanem azt, hogy mit nem.
Vagyis mi volt nektek kellemetlen (orális kielégítés, petting, szex közben).
Tudom, hogy ez emberfüggô is, de tényleg a ti tapasztalataitokra lennék kíváncsi. :D
Ezt például az egyik kérdésnél találtam, ilyenekre gondoltam:
"Minden "finomság" nagyon jól esik, ha tudják is csinálni. Az exem aki még szüzebb volt mint az apácák, ő csinált ilyeneket, hogy "szívta" -> vákuumszerűen a nyomás széttrancsírozta volna, olyan volt mint a porszívó csöve, ami nem ér hozzá, nem kényeztet, nem érzel semmit csak le akarja szakítani a fejét a senkivel.
Illetve a kezével "szorította" -> mint a fogkrém tubust, úgy passzírozta és mint egy kombináltfogóval a belsejét nyomta volna ki."
Köszönöm szépen! :)) :D
18/L
Ne fogazz szopás közben.
Ne markold túl erősen.
Ha te vagy felül légy óvatos, mert eltörhet a pénisz.
Egyik volt barátnőm élvezés közben fogon rúgott (szerencsére nem tört ki).
Egy másik 69 közben valahogy a szemembe nyomta a lábujját.
De hallottam olyanról hogy szopás közben lehányt egy pasit...na az cink
Egy régebbi barátnőm olyan szerencsétlenül nyúlt a farkamhoz, hogy a körmével felsértette a makkomat. Nem volt mély seb viszont rendesen vérzett és veszettül fájt is. Amíg begyógyult (pár nap kb) a szexet is hanyagolnunk kellett.
szóval csak óvatosan és ne kapkodj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!