Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire volt kinos/kellemetlen, amikor az elso 1-2 ölelésnel/csóknal merevedesetek volt?
Mégha a lany tudta is, hogy ez természetes reakció nálatok :)
Es mit tett a lany? :)
Kort is legyszi :)
Télikabátban nem látszott. Szerintem ez valamelyest egy "bók". :D
18F
Nem volt gond vele, mert közvetlenül szex követte. :)
23/F
lány vagyok. az ex barátomnak is felállt amikor először ültem az ölébe (ruhában) és csókolóztunk meg simogattuk egymást. ő egy pillanatra rámnézett, gondolom azért hogy nézze mit reagálok erre. de én meg csak elmosolyodtam és folytattuk :D
de nekem olyan volt mintha kicsit kínosan érezte volna magát. de nem volt az. sőt én bóknak vettem.
17L
Csak megkérdezte (szinte mind, tehát az a 2-3) hogy az a telefon a zsebemben? :D
Mondtam neki(k) hogy nem, és hát nem zavarta, szerintem lehet hogy még örült(ek) is neki :)
18/F
Csak úgy mondom: Ez egy természetes reakció és nem bók......;)
Nekem kicsit kellemetlen volt, dehát ez van. A lány meg egy k..rva szót se szólt,szóval nem kezdett el velem ruhapettingelni, ha erre voltál kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!