Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Nagyon kellemetlen szitu. (megcsalás)

Figyelt kérdés
Van egy barátom, akivel 1éve együtt lakunk, és egy helyen is dolgozunk. Minden nap látjuk egymást, elviseljük egymás hülyeségeit DE. Nálam kezd betelni a pohár. Sok barátnője volt, mindenki arra panaszkodott, hogy egy bunkó, meg csak a szexre megy. Hát mivel külföldön dolgozunk, és nem tudja a nyelvet, ismerkedni nagyon nincs lehetősége, szóval tudtommal nem csalt meg, és nincs viszonya senkivel, bár ideje sem lenne rá. A lényeg, hogy 2-3 hónapja nem kapom meg tőle a megfelelő odafigyelést, és ez is egyrejobban feltűnik, hogy csakis magára gondol. a Pénzzel nem tud bánni, és sajnál tőlem minden apróságot. Pár dolláros kis csokikat nem vesz nekem, azt mondja nincs elengedve anyagilag, és én csomószor vettem neki dolgokat. Nagyon irigy. Elhív étterembe, a saját kajámat én fizetem magamnak, elhív fagyizni, a fél dolláros fagyit én fizetem, stb. nem mondaná hogy meghív. Mindenbe beleszól, azt hiszi tökéletes, kritizálja az alakomat stb. Ja és nem valami megbízható, simán kinézem belőle hogy ha találkozna itt egy magyar csajjal félrelépne. De sajnos a munkám múlik azon hogy együtt vagyunk. Ha elhagyom, a munkahelyről is mennie kell valamelyikőnknek, és az tuti hogy én leszek, mert ő 1évvel előbb volt itt mint én. Nekem meg ez az 'álom munka". Ezen a helyen dolgozik egy másik srác is, nagyon rendes, okos, értelmes, és oda figyel rám. Nyilván ő sem tökéletes, de sokkal szimpatikusabb. Őt is 1éve ismerem, de csak mostanában kezdtünk beszélgetni. Többször találkoztunk, meghívott kajálni, és hát csókolóztunk... Nagyon lelkiismeret furdalásom van emiatt, mert igazából a barátommal is sok közös szép pillanatunk van, és általában élvezem a társaságát, de ezeket nem tudom vele megbeszélni, pedig már sokszor próbáltam... És a másik srác nagyon nagyon tetszik, nagyon megszerettem :( De nem lehetek vele, a munka miatt.. meg senkinek nem szeretnék csalódást! Ő azt mondta, hogy vár rám, de ha elhagyom összetöröm a szívét és elmegy. Nektek erről mi a véleményetek? Ti mit tennétek ?:(
2015. szept. 24. 17:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Tény mi tény, elég hülye helyzetbe sodortad magad. El kellene gondolkodnod azon, hogy ez meddig mehet így, meddig fogod ezt te lelkileg bírni, és ha folytatod ezt, meddig érdemes.

Láthatóan már nem szereted úgy a párod, mint azelőtt. Mielőtt összejöttetek, akkor is ismerted már a múltját, a volt barátnői véleményét? Eddig is ilyen sóher volt, vagy ez csak most mutatkozott meg? De a lényeg. Szereted? Tényleg azt várod el, hogy eltartson?

A munka meg egy másik dolog. Miért kéne egyikőtöknek repülnie,ha szakítotok? Tényleg megéri a munka neked ezt a bizonytalanságot?

Személy szerint, ha ennyire kibírhatatlan lenne a párom először szakítok vele, utána vigasztalódnod más karjaiban. Ha tetszik a srác, és ez viszonozva van, emellett pedig nem vagy megelégedve a jelenlegi kapcsolatoddal, akkor szerintem tudod, mit kell tenned.

2015. szept. 24. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!