Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kellemetlen, 'ciki'? (többi lent) 25N
Megtetszett egy srác, csakhogy ő nagyon fiatalka, alig múlott 18 éves...
Ezt hívják patthelyzetnek?
De vajon tetszem e én neki?
Folyton néz, konkrétan bámul.
A megszokott helyen, ahol összeszoktunk futni, rögtön kiszúr, keres is a szemével. Végigméreget, de nem pimaszul, inkább úgy, mint aki elfelejtkezik magáról, vagy ösztönösen teszi. Olyan is megesett párszor, hogy utánam fordult. Én is utána, azért tudom. Tehát ha meglát valahol, rögtön "bevonzom" a tekintetét. Viszont ez kölcsönös, én is keresem az övét. Előfordult, hogy az egyik barátnőmre vártam, egyedül. Arra sétált. Végig, hosszasan bámultuk egymást. Mondhatni farkasszemet néztünk. Tudomásom szerint nincs senkije, félénkebbnek, zavarba jövős típusnak tűnik, pedig helyes srác, tuti sok lány odavan érte.
Nagyon 'ciki'?
Tudom, most jön az, hogy felnőtt nőként ne 'kisfiúkat' nézegessek. Mondjuk rajta kívül egy 18 éves se érdekel. Ez csak így alakult. A sok nézés felkeltette a figyelmemet, majd az érdeklődésemet is iránta.
Veszett fejsze nyele, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!