Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire kellemetlen, 'ciki'?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kellemetlen, 'ciki'? (többi lent) 25N

Figyelt kérdés

Megtetszett egy srác, csakhogy ő nagyon fiatalka, alig múlott 18 éves...

Ezt hívják patthelyzetnek?

De vajon tetszem e én neki?

Folyton néz, konkrétan bámul.

A megszokott helyen, ahol összeszoktunk futni, rögtön kiszúr, keres is a szemével. Végigméreget, de nem pimaszul, inkább úgy, mint aki elfelejtkezik magáról, vagy ösztönösen teszi. Olyan is megesett párszor, hogy utánam fordult. Én is utána, azért tudom. Tehát ha meglát valahol, rögtön "bevonzom" a tekintetét. Viszont ez kölcsönös, én is keresem az övét. Előfordult, hogy az egyik barátnőmre vártam, egyedül. Arra sétált. Végig, hosszasan bámultuk egymást. Mondhatni farkasszemet néztünk. Tudomásom szerint nincs senkije, félénkebbnek, zavarba jövős típusnak tűnik, pedig helyes srác, tuti sok lány odavan érte.

Nagyon 'ciki'?

Tudom, most jön az, hogy felnőtt nőként ne 'kisfiúkat' nézegessek. Mondjuk rajta kívül egy 18 éves se érdekel. Ez csak így alakult. A sok nézés felkeltette a figyelmemet, majd az érdeklődésemet is iránta.

Veszett fejsze nyele, ugye?

2015. dec. 8. 16:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Beleférhet. Az a 7 év az idő múlásával arányaiban egyre kevesebb lesz. Amúgy én is bukom a fiatalabb srácokra;)
2015. dec. 8. 16:30
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem az.Biztosan nem ő lesz a férjed,de miért ne randizhatnál vele?Ha félénk akkor bátorítsd egy kicsit,ő nyilván fél tőled hiszen tudja,hogy idősebb vagy,nem gondolja,hogy kölcsönös a vonzalom.Ezt a tudtára kell adnod.
2015. dec. 8. 16:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Én 26, párom 18. Már több, mint 9 hónapja vagyunk együtt. Működhet :) Ja, és én vagyok a lány :)
2015. dec. 8. 16:35
 4/14 anonim ***** válasza:
van esélyed
2015. dec. 8. 16:37
 5/14 A kérdező kommentje:
Tudjátok tartok attól, hogy csak bejövök neki és ha konkrét lépéseket tennék, megijedne, mert komolyabban nem érdeklem. Legalábbis annyira nem, hogy közelebbi kapcsooatot akarjon.
2015. dec. 8. 16:40
 6/14 anonim ***** válasza:
Először is ha te cikinek érzed és/vagy erős kétségeid vannak, akkor felesleges erőltetni. Ezen kattogna az agyad és kihatással lenne rátok. Véleményem szerint nem furcsább, mintha fordított lenne a felállás. Ugyanakkora eséllyel lehet működőképes a kapcsolatotok, mint bárki másé. De ez csak a kettőtök hozzáállásán múlik.
2015. dec. 8. 16:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Ettől miért tartasz?Még ha így is van,nem bámulhatjátok egymást egy életen keresztül.:)
2015. dec. 8. 16:45
 8/14 A kérdező kommentje:
#6 Engem nem zavar. Gondolom lennének "jóemberek", akik kritizálnának, de ez természetes. Viszont az ciki lenne, ha elutasítana és utána talâlkoznánk. Amúgy 1x már beszéltünk. Igaz, csupán pár szót. Kedvesen válaszolt, de nem kedzett el 'barátkozni'. Válaszolt a kérdésemre és kész. Interneten kérdeztem egy teljesen sablonos dolgot, illetve megjegyeztem, hogy azért tőle kérdezem, mert rendes srácnak nézem. Megköszönte a 'bókot', de nem kezdett el utána beszélgetni se semmi. Talán zavarba jött, de az is lehet, hogy egyszerűen nem akart beszélgetni velem.
2015. dec. 8. 17:23
 9/14 A kérdező kommentje:
#7 Pedig egyre jobban bámuljuk egymást. Lassan profik leszünk. :D Köszönünk is egymásnak az elejétől fogva amúgy. Tudod az van bennem, hogy talán nem akar semmit, csak megtetszettem neki és szemmel tart.
2015. dec. 8. 17:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudom,hogy ezt könnyű mondani,de tényleg nem baj ha ciki,igazából nincs is olyan,hogy ciki.Ebben a helyzetben nincs,mert te egy csinos lány vagy és mint ilyen megtiszteled a fiút azzal,hogy megszólítod,még ha elutasít azt is udvariasan fogja tenni és nem nevet majd ki a próbálkozásod miatt.Szerintem ha elutasít félelemből fogja tenni és nem azt mondja amit valójában szeretne mondani.Bízz abban,hogy elég bátor lesz igent mondani.Csak annyit kell kérned tőle,hogy majd este beszélgessen veled egy kicsit neten.Erre biztosan nem fog nemet mondani,az okot meg magától is ki tudja találni ennyi szemezés után.Ha beleegyezik akkor elindult valami köztetek,ha meg nem akkor még mindig ott a kétség,hogy vajon miről akartál volna beszélgetni vele,így nem is égsz annyira be.:))
2015. dec. 8. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!