Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek milyen ciki vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen ciki vagy kellemetlen randitok volt már?

Figyelt kérdés

milyen randijaitok volt már ami cikis? :)

Nekem 3 is volt amit elmondok (mindegyiket a netről ismertem meg)

1 Egy társkeri oldalról ismertem meg a fiút nagyon kedves volt aranyos a képei alapján is szimpatikus és helyes aztán találkoztam vele :S és nem hittem a szememnek az orra alatt meg az orra tövében ilyen kis kinövés szerű szemölcsök voltak :S (az összes képéről kiretusálta) és ha ez még nem volt elég elől két foga is rossz volt egyszerűen nem tudtam hova nézni egy pizzériában voltunk alig vártam hogy leléphessek

2. ilyen story az egy vakrandi volt (SOHA TÖBBET) előtte levelezgettünk elvileg 27 éves volt és akkor odaállított egy kövérkés 38-as pacák enyhén spiccesen halál vörös fejjel (olyan alkesz vörös) mondanom se kell a sírás kerülgetett ezért gyorsan le is léptem

3. itt minden nagyon jó lett volna a srác is helyes volt kedves is volt amíg el nem kezdett arról beszélni hogy őt mennyire nem szeretik a lányok meg hogy biztos csúnya és stb.. hirtelen nem tudtam hogy mit is kéne mondanom de megnyugtattam hogy nincs vele semmi baj meg szerintem jól néz ki és akkor meg azt hajtotta hogy biztos csak nem akarom megbántani de amikor már azzal is előjött hogy otthon a szülei szurkolnak neki hogy jól sikerüljön a randi meg valakije legyen már végre nah akkor elment az összes kedvem :)

meg voltak már más randik is de az annyira nem volt vicces kínos mint ezek de volt hogy büdi volt a fiú szája amit már messziről éreztem vagy hónaljszagu volt :D

Nektek milyen sztorijaitok vannak?

am én 23/N

2014. okt. 27. 22:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
55%

Egyszer találkoztam egy sráccal, sétáltunk elvoltunk másodjára is találkoztunk akkor már náluk ( én régebbről ismertem ) átmentem, megmutatta a házat mert egyedül él szülei külföldre költöztek utána leültem a kanapéra odadobta az ölembe a távirányítót mondta tvzzek hahahaha halálra röhögtem magam :D Miután meg már jött volna oda randi címmel direkt kiidegeltem, nem is figyeltem rá :D

A második.. facebookon ismertem meg, hosszas beszélgetések után mondta hogy eljön hozzám, másik városban lakik ( 10 km nem nagy táv ) mondta hogy visszamegyünk a városba csavarogni.. Jó én csinosan felöltöztem stb, ekkor hívott elsőnek meghallottam ahangját akár szem.tség akár nem fél percig nm birtam megszólalni ugy elkapott a röhögőgörcs :D ki is nyomtam :D aztán ujra bezséltünk elnaigáltam hol lakunk.. jo cska nem mentünk be a városba szenvedés volt az egész kiültünk egy padra ( ami nem is lenne gond ha nem a getto közepén laknék) és beszélgettünk, aztán a parasztja folyamatosan telefonált hogy jaj igy havrjai uy haverjai nem várják meg ha éjfélig nem ér haza :D

Igzi majom volt mindkettő :D Elküldtem a francba ezt is :D Azota van barátom hál' Isten :D

18/L

2014. okt. 27. 22:39
 2/19 anonim ***** válasza:
34%
Épp egy kollégámmal randiztam, de eleresztettem egy szerencsétlen poént a katonai múltjáról. Ő kiakadt, én leléptem, aztán az őrült földönkívüli barátom (csak barát) vissza vitt az időben, hogy kinyomozza egy gyerekkori rémálmom eredetét, de mivel a kollégám járt a fejemben, véletlenül az ő gyerekkorában kötöttünk ki, és rájöttem, hogy valójában miattam lett katona. Megbántam, hogy olyan bunkó voltam vele, ezért visszavitettem magam az étteremhez, miután leléptem, de véletlenül elszóltam magam, hogy tudom a gyerekkori nevét (megváltoztatta, mert a Danny Pink jobban tetszett neki, mint a Rupert Pink), mire kijött belőle a paranoia, és ő lépett le. Közben megláttam, hogy az étteremben egy asztronauta integet nekem, odamentem hozzá, és kiderült, hogy a mi közös dédunokánk, szóval bármilyen ciki is volt, ami eddig történt, kénytelen voltam kibékülni a pasival, hogy ne változzon meg a történelem.
2014. okt. 27. 22:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs ilyenem hálistennek, de jöhetnének még válaszok, úgy szeretem az ilyeneket olvasni :D
2014. okt. 27. 23:04
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan eset, hogy áh tök jó átlag testalkatúnak dobta be magát a hölgyemény, leutaztam 100km-t, hát mikor megláttam romlott a szemem vagy 200 dioptriát olyan kövér volt szegényke. Azért vele voltam pár órát de azért mindennek van határa, szerintem ő is belátta hogy 67kg-hoz nem megy az ő röpke 90-100kg váltósúlya.:D Egyébként neten ismertem meg.

Másik eset pedig szintén netről, budapesti helyszín, nem tudom miért, de olyan furán beszélt, nem is volt gond, de amikor lekapott...úgy szorította a fejem, hogy azt hittem letépi ott helyben vagy én nem is tudom, de fájt utána azért rendesen.:D 19/f

2014. okt. 27. 23:23
 5/19 anonim ***** válasza:
75%
Neten megismerkedtem egy csajjal.Naponta beszélgettünk a társkeresőn.Elhívott magához.Szabad napot kértem a munkahelyemen,leutaztam 130km-t.Megbeszéltük,hogy hívom amikor odaérek.Ő nem vette fel a telóját először,másodjára azt mondta,h vele van az apja a boltban.Elmentem .Aztán felhívott ,hogy megijedt.Mondjuk érthető mivel ő 14 volt èn meg 33/f
2014. okt. 28. 07:53
 6/19 anonim ***** válasza:
60%
Tudtad hogy csak 14?
2014. okt. 28. 09:02
 7/19 anonim válasza:
69%
Nekem mostanában volt egy kellemetlen randim.Hónapok óta beszèlgettem egy sráccal netes ismerkedőn.Tudta nagyon jól,hogy milyen vagyok nem tíz èves fotókat tettem fel.Mègis közölte,hogy nem ilyen csajszit akar maga mellè.Elküldtem a francba. :/ 43/N
2014. okt. 28. 09:30
 8/19 anonim ***** válasza:
69%
Nekem még nem volt nagyon rossz randim, inkább csak unalmas. A sráccal második randi volt, moziba mentünk. Meg sem szólaltunk kb...én próbálkoztam témákat felhozni, kérdezgettem, de csak 1-2 szavas válaszokat kaptam, meg a poénjai is laposak voltak. Pl.: azt kérdezgette mennyi pénz van nálam, hogy ha belökne az úttestre megérné-e...
2014. okt. 28. 12:54
 9/19 anonim ***** válasza:
32%
Mondjuk moziba általában nem beszélgetni mennek az emberek.
2014. okt. 28. 12:55
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Milyen okos vagy. Biztos a moziban poénkodott, hogy belök az úttestre ;) tudod a moziba el is kell jutni, nem ott találkoztunk.
2014. okt. 28. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!