Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek milyen ciki vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen ciki vagy kellemetlen randitok volt már?

Figyelt kérdés

milyen randijaitok volt már ami cikis? :)

Nekem 3 is volt amit elmondok (mindegyiket a netről ismertem meg)

1 Egy társkeri oldalról ismertem meg a fiút nagyon kedves volt aranyos a képei alapján is szimpatikus és helyes aztán találkoztam vele :S és nem hittem a szememnek az orra alatt meg az orra tövében ilyen kis kinövés szerű szemölcsök voltak :S (az összes képéről kiretusálta) és ha ez még nem volt elég elől két foga is rossz volt egyszerűen nem tudtam hova nézni egy pizzériában voltunk alig vártam hogy leléphessek

2. ilyen story az egy vakrandi volt (SOHA TÖBBET) előtte levelezgettünk elvileg 27 éves volt és akkor odaállított egy kövérkés 38-as pacák enyhén spiccesen halál vörös fejjel (olyan alkesz vörös) mondanom se kell a sírás kerülgetett ezért gyorsan le is léptem

3. itt minden nagyon jó lett volna a srác is helyes volt kedves is volt amíg el nem kezdett arról beszélni hogy őt mennyire nem szeretik a lányok meg hogy biztos csúnya és stb.. hirtelen nem tudtam hogy mit is kéne mondanom de megnyugtattam hogy nincs vele semmi baj meg szerintem jól néz ki és akkor meg azt hajtotta hogy biztos csak nem akarom megbántani de amikor már azzal is előjött hogy otthon a szülei szurkolnak neki hogy jól sikerüljön a randi meg valakije legyen már végre nah akkor elment az összes kedvem :)

meg voltak már más randik is de az annyira nem volt vicces kínos mint ezek de volt hogy büdi volt a fiú szája amit már messziről éreztem vagy hónaljszagu volt :D

Nektek milyen sztorijaitok vannak?

am én 23/N

2014. okt. 27. 22:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%
Le ne harapd a fejem. Nem én vittelek unalmas randira. :)
2014. okt. 28. 12:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
csak nem ertem mit kell kotozkodni. nyilvan nem a moziban probaltam vele beszelgetni -.-
2014. okt. 28. 13:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyszer lebeszéltem egy randit valamikor nyáron. Elmentem a megbeszélt idöben a megbeszélt helyre és ott vártam másfél (!) órát a tüző napon. Nagyon szépen lebarnultam. Mikor elindultam haza felhiv, hogy igy meg ugy sajnálja. És a poén: hazafelé menet ketten is megállitotan, elakartak hivni fagyizni stb. De azután már semmihez sem volt kedvem
2014. okt. 28. 13:02
 14/19 anonim ***** válasza:
#12 És az elsőn hogy szuperált?
2014. okt. 28. 13:03
 15/19 GipszI ***** válasza:
100%
#2: Kicsit sok dr. Who-t néz valaki :D
2014. okt. 28. 13:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Végre felismerte valaki :D
2014. okt. 28. 13:49
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy nagyon kínos randim. :D Egyik sulis barátom elhívott randizni, előtte csak neten beszélgettünk, suliban csak a "szia-szia" párbeszédig jutottunk el.

Na már most, a bizonyos napon, amikor randira mentünk, úgy döntöttünk, hogy moziba megyünk. Találkoztunk, és lezavartuk a megszokott szia-szia "beszélgetést", és ..... ennyi. :D Fél órán át ültünk a buszon és SEMMIRŐL nem beszéltünk. Ültünk, némán buszoztunk és kész. :D Aztán eldöntöttük, mit nézünk, beszéltünk kb 2 mondatot. Film után újra fel a buszra, és újra kínos csend. De tudjátok, az a tipikusan kínos, amikor néha már nagy levegőt veszel, felé fordulsz, de annyira nincs mit mondanod, hogy inkább kifújod a levegőt és égsz magadban. :D Majd ez után a csodálatos pár óra után a kapunk előtt lesmárolt. Undorítóan és erőszakosan, a nyelvét kb a torkomig ledugta, a száját meg akkorára nyitotta közben, mint aki épp ásít. (Lehet, hogy így próbálta leplezni az ásítását? :D) Majd a megszokott "szia-szia", és vége. :D

Nyomorúságos nap volt...

L/18

2014. okt. 28. 20:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyszer én idéztem elő egy nagyon ciki helyzetet, közel volt a karácsony (szóval hideg is volt), nem első randi, gondoltam ajándékba kötök neki egy sálat de időben nagyon elcsúsztan, és 3/4 órás késéssel érkeztem. A legdurvább korábban nem cseréltünk telefonszámot, így nem tudtam neki szólno se, de megvárt. Azóta nem késtem egy randiról se soha.
2014. okt. 28. 21:23
 19/19 anonim ***** válasza:
30%
Nos igen. Hemperegtünk az ágyba ölelgetett.Sajnos meggyötörte a hasam.Lány létemre elfingottam magam írtó ciki volt ha tudom merre kell visszamenni és nem fehérneműben vagyok eskü elszaladtam volna.
2014. dec. 5. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!