Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket ez nem idegesít?
Figyelt kérdés
Mikor barátnőmmel beszélgetek és egyszer csak küld képet pl egy izmos hátról írja hogy nézd. Meg pl a kedvenc színészéről ilyen "ohh *-*" szöveg kíséretében. Most komolyan olyan mint ha szándékosan akarna felhúzni ez csak engem idegesít? Bezzeg ha én csinálnám fordítva és küldenék egy női segget hogy "nézd csak" kitörne a hiszti. Fiúk,lányok hogy is van ez?2016. márc. 14. 22:19
11/12 anonim válasza:
De.
Ha már mindenki történetekkel áll elő, elmondom én is, hogy az én volt barátnőm állandóan kondis srácokkal enyelgett, ismerkedett velük annak ellenére, hogy többször megkértem rá, hogy ne tegye, mert bunkóság és rosszul esik. Ja, és a többi helyes sráccal ugyanez..... Nekem se jó testem nem volt, helyes sem voltam, gondolhatod, hogy esett. Azóta is nyomot hagyott bennem ez a viselkedés....
Szóval igen, idegesít, kurv.ára...
Tanácsolom, beszéld meg a barátnőddel, hogy neked rosszul esik. Lehet hogy ő értelmes lesz és megérti.
12/12 A kérdező kommentje:
Jól van 10. hasonlót javaslok neked is.
2016. márc. 15. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!