Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket nem idegesít ha első randin valaki a barátait is bemutatja?
Nem vagyok antiszociális, csak én úgy tudtam mindenkinek evidens, hogyha randizom valakivel, akkor nem a barátaimmal együtt fogok találkozni. Főleg úgy, hogy ő rám lenne kíváncsi, nem a barátaimra, ha idővel tartóssá válna a viszonyunk, úgyis jobban bemutatnám nekik.
Volt már példa rá, hogy akivel randiztam az kijelentette, hogy akkor beugrunk dumálni abba a bárba, ahol az egyik barátnője dolgozik, mondta úgy hogy közben vele telefonált 5 percen keresztül és nem ez volt előre megbeszélve, hanem kész helyzet elé állított.
A másik esetben meg a randit úgy kezdte a fiú, hogy most neki el kell mennie a közeli étterembe, ahol az egyik barátja dolgozik.
Én szerintem teljesen evidens, hogy randi az kettőnkről szól, nem barátokról. Nem értem ez miért nem egyértelmű egyeseknek.
F/24
Igazad van, a találkozó az két ember ismerkedését jelenti, nem pedig azt, hogy elkíséred baráti összejövetelekre a másikat. Szóval ez a hozzáállás elég komolytalan a részükről. Ennél már csak az rosszabb, ha be sem mutat a haverjainak, hanem csak ott állsz mellette, mint a fhasz, miközben röhögcsélnek. :D
Ilyennel még nem találkoztam, de én otthagynám a rákba..
Ez a beszólogatós ogre meg mindig újraregisztrál, hogy böförészhessen ide... Valamiért ez neki nagyon fontos, úgy érzi talán, hogy meg kell valamivel dolgoznia a munkanélküli segélyért, ha már közmunkára is használhatatlan.
Kérdező: teljesen jogos a felháborodás, engem is felQrna egy hasonló helyzet. Amúgy nem hittem volna, hogy ilyen valóban létezik... Az alábbi cikket pár napja olvastam a Humen Magazinban és abszolút a te helyzetedre illik a 3. típus, úgyhogy ajánlom elolvasásra. ;)
25f m
Ha egy lány nem kettesben akar randizni veled, akkor
1. Nem érdeklődik irántad igazából, nem akar téged jobban megismerni, nem akar veled szexelni, stb.
2. Béna, félős, vagy NAGYON tapasztalatlan.
Azt persze nem írtam le, hogy természetesen kb. fél óra után otthagytam az ilyet.
Amúgy meg ez nekem nem magyarázat, nem fogom a barátaimat ennyire belekavarni a szerelmi dolgaimba, nem rájuk, hanem rám tartozik ez a rész.
Elvárom másoktól is hogy legyen bennük annyi vér a pucájukban, hogy nem a barátokkal jönnek randizni vagy nem olyan helyre megyünk, ahol a barátai vannak. Nem szerettem az erőltetett helyzeteket. Aki ezt tette azt ott is hagytam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!