Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első együttlétet mivel lehetne kicsit különlegesebbé tenni?
Figyelt kérdés
Szívesen várok minden tanácsot! Mindketten 18 évesek vagyunk és ez az első szex mindkettőnknek.2015. aug. 16. 14:55
1/8 anonim válasza:
ne akarjátok különlegessé tenni. akkor majd jól rágörcsöltök, és nem lesz jó.
2/8 anonim válasza:
Szerintem épp elég különleges attól, hogy az első. Nem kellenek extrák, csak az hogy odafigyeljetek egymásra.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lehet igazatok van, így is örök emlék marad :)
2015. aug. 16. 15:15
4/8 anonim válasza:
Szerintem a gyertyák nagyon romantikusak tudnak lenni.
5/8 anonim válasza:
Én amikor "felavattam" a barátom, akkor előtte együtt ettünk meg ittunk egy kis bort. Levetkőztettem, lefektettem az ágyra és elkezdtem tágítani, hogy ne fájjon majd neki. Persze előtte csókolóztunk, pettingeztünk, hogy el tudjon lazulni, de így sem volt könnyű. Azt hiszem, hogy végül is nem is raktam be neki, csak ujjaztam. Viszont ha ez így volt, akkor az első alkalmunk a Margit szigeten volt fényes nappal :P de az egy másik sztori..
20mf
6/8 anonim válasza:
finom pezsgő, eper, halk zeneszó, gyertyafény, masszázskrém, illóolaj, habfürdő, renegteg variáció van :) Valóban ne görcsölj rá, de abban az esetben, ha meg van benned a vágy, hogy különlegessé tedd az eslő alkalmat, akkor megéri egy kicsit fáradozni és előkészülni rá!
7/8 A kérdező kommentje:
Mindenki válaszát köszönöm! :) Remélem felejthetetlen lesz, és természetesen, nem felejtek el "előkészülni".
2015. aug. 16. 20:57
8/8 anonim válasza:
Nem kell nagyon készülni esetleg egy kis illóolaj, csak el lenne sietve a nagy készülődésekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!