Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek/bi-k mien érzés az első alkalom? Mien érzés ha belétek élveznek? Kiprobálnátok egyszerre 2 farokkal? Volt aki kipróbálta egyszerre ketővel? Mien érzés volt? (még nem voltam fiuval)
És milyen érzés amikor a milyent miennek írod?
Egyébként még csak orál volt a barátommal, azt szeretem.
Még nem volt egyszerre kettő, nem is akarok, barátom sem akarja.
Na kedves kérdező, most tényleg ne siess már ennyire, az az "ly" beütése 1/100 másodperc, de mindegy, ne kukacoskodjunk, van itt sokkal rosszabb helyesíró.
Első alkalom nagyon fájt, kellemetlen volt, de nálam a partner hibája volt, nyilván odafigyeléssel semmivel nem lett volna rosszabb, mint a rákövetkezők akármelyike.
Mikor beléd élveznek, semmit nem érzel, legalábbis én semmit.
2 farokkal kipróbálnám, de már volt bent kettő egy farok és egy ubi személyében, nagyon durva, de rohadt jó, nyilván egyéntől függ, illetve mennyire vagy képes ellazulni, élvezni a helyzetet. És nyilván hosszadalmas tágítás.
1. én a belém élvezésből nem sok mindent élveztem / éreztem, max azt, hogy mindjárt bef..sok, szóval ez nekem nem jött be.
2. ha hármasozásra gondolsz, az egész jó érzés :) ha double anal penetration a kérdés, akkor az fájhat, ha nem vagy jól előkészítve - ha minden OK, akkor nagyon kellemes tud lenni.
Azért, hogy valóban kellemes legyen, be kell tartani néhány játékszabályt: Tisztaság, síkosító, óvszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!