Fiúk, lányok! Titeket idegesít az, ha egy lány nagyon sokat foglalkozik a külsejével? Szinte csak arra tud koncentrálni? Mit gondoltok erről a lányról?
Egy nő legyen nő, nincs ebben semmi!
Inkább minthogy igénytelen legyen...
Ilyen mániákus lánnyal szerencsére még nem találkoztam, amilyenről a Kérdező is ír, viszont van két lánybarátom, akiknek megvan az a szokása, hogy néha random pillanatokban előkapják a táskájukból a szájfényüket és elkezdik kenegetni az ajkaikat.
Oké, tudom, hogy ez nyomába sem ér a kérdésben felvázolt példának, de engem akkor is zavarni szokott, ha látom és nem igazán értem, hogy miért.
Talán azért, mert tudom mindkettőjükről, hogy igenis értelmes, okos, teljesen normális lányok és nekem ez a mini-random-szépségápolás eny nyílt helyen, olyan cicababás viselkedés, legalábbis az én szememben.
Arról nem is beszélve, hogy én speciel soha nem látok változást a szájfényezés előtti és utáni kinézetükön, bár ez lehet, hogy csak azért van, mert fiú létemre, ehhez nincsen túl jó szemem :D
22/F
Egyik barátnőm is ilyen, először azt hittem hogy róla van szó. :D teljesen random pillanatokban tudja előkapni a tükrét meg mindig olyanokat kérdez, h nincs e izzadtságszagom, jól áll e a hajam, nem vagyok e kövér ebben a ruhában, nem vagyok e piros stb... De ő ettől meg rendes lány, és az önbizalomhiánya miatt ilyen. Szóval nem olyan mint a te osztálytársad. :D
És igen, ez tényleg egy rohadt idegesítő szokás, főleg egy ilyen személyiséggel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!