Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz hogy még nem volt barátom?
Úristen... Nem gaz. En nem vagyok csunya es nem volt meg senkim mert nem akarok meg... Persze vannak lányok akik rammasznak de nem ok keellenek nekem 😃
Sok sikert hidd el lesz valakid neg csak 14 vagy 😃
16F
Hányszor írtok ki még ilyen kérdést?
Mikor fogjátok fel már,hogy nem gáz??
20 pasi az igen szep szakmája lesz tobb lesz a szo*as mint egy rendes munkahelyen... Gratulálok a mostani tizenevesekhez komolyan csak én vagyok normalis????? Ha szologatnak akkor kérdezd meg milyen volt hogy egy foci vsapatnyk fiu mar jart a szádban meg ki tudja hol... Undorító.
Es az ilyen lányok nem us a legszebbek csak atlagosak sminkel a természetes szrpsrg mrg othon rejtőzik es varja higy kopogjon a szoke herceg ami most az én tortenetemben barna lesz 😊 Bocsi a hibákért es az ekezetekert...
16F
Mások csak mások... Te viszont 24/24 magad/dal vagy, ezért nem mindegy, hogy kit helyezel előtérbe, kinek a harmóniája, lelki békéje fontosabb számodra!
Ne akarj mások elvárásainak megfelelni, mert egyrészt LEHETETLEN, másrészt gyengének, befolyásolhatónak fognak tartani, akit újra és újra betalálnak majd!
Légy karakán és mindig állj ki magadért!
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!