Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek az gáz hogy még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz hogy még nem volt barátom?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és még nem volt barátom ezért az osztálytársaim mindig furán néznek mikor megkérdezik hogy volt-e már, és igazából kicsit cikinek érzem olyankor mikor megkérdezik.

2016. márc. 12. 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Úristen... Nem gaz. En nem vagyok csunya es nem volt meg senkim mert nem akarok meg... Persze vannak lányok akik rammasznak de nem ok keellenek nekem 😃

Sok sikert hidd el lesz valakid neg csak 14 vagy 😃

16F

2016. márc. 12. 20:02
 2/11 anonim ***** válasza:
...és egyébként meg kit érdekel, hogy mások mit gondolnak...
2016. márc. 12. 20:06
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi,csak furán érzem magam mikor már osztálytársamék a 20. fiúval vannak és megkérdezik hogy nekem volt e már akkor abban a pillanatba kicsit cikinek érzem.
2016. márc. 12. 20:06
 4/11 anonim ***** válasza:
64%

Hányszor írtok ki még ilyen kérdést?

Mikor fogjátok fel már,hogy nem gáz??

2016. márc. 12. 20:08
 5/11 A kérdező kommentje:
hát egy évvel ezelőtt én is így voltam vele de amióta mindig szólogatnak befele hogy vékony vagyok és pont az aki ugyan olyan vékony.Azóta érdekel mások véleménye
2016. márc. 12. 20:08
 6/11 anonim ***** válasza:

20 pasi az igen szep szakmája lesz tobb lesz a szo*as mint egy rendes munkahelyen... Gratulálok a mostani tizenevesekhez komolyan csak én vagyok normalis????? Ha szologatnak akkor kérdezd meg milyen volt hogy egy foci vsapatnyk fiu mar jart a szádban meg ki tudja hol... Undorító.

Es az ilyen lányok nem us a legszebbek csak atlagosak sminkel a természetes szrpsrg mrg othon rejtőzik es varja higy kopogjon a szoke herceg ami most az én tortenetemben barna lesz 😊 Bocsi a hibákért es az ekezetekert...

16F

2016. márc. 12. 20:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Mások csak mások... Te viszont 24/24 magad/dal vagy, ezért nem mindegy, hogy kit helyezel előtérbe, kinek a harmóniája, lelki békéje fontosabb számodra!

Ne akarj mások elvárásainak megfelelni, mert egyrészt LEHETETLEN, másrészt gyengének, befolyásolhatónak fognak tartani, akit újra és újra betalálnak majd!

Légy karakán és mindig állj ki magadért!

40/N

2016. márc. 12. 20:35
 8/11 A kérdező kommentje:
nem baj,akkor én tévhitbe voltam mert felém azt közvetítették hogy gáz.
2016. márc. 12. 20:35
 9/11 anonim válasza:
Egyatalan nem gaz,te sokkal tobbet ersz mjnt az osztalytarsadaid!14eves lany vagyok es nekem se volt!Szerintem szep vagyok es lehetett volna mar eleg sok fiut utasitottam mar vissza:)ez nem nagykepuseg csak oszinte vagyok:)ugy erzem meg nem vagyok kepes es nem is akarok senki mellett "elkotelezodni".Szoval ebben semmj gaz sokan vannak igy:)
2016. márc. 12. 21:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, 14 évesen még fiatal vagy a pasizáshoz.. várj még 1-2 évet, ha a többiek meg beszólnak ne törődj velük!
2016. márc. 12. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!