Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátom ne vegye készpénznek a kapcsolatunkat?
Egyet értek az előttem szólóval.
Ha valakit szeretünk, annak megbocsájtunk. Én is elég toleráns egyén vagyok, de a tűrőképességeim végesek, ezért szeretném megelőzni, hogy valaki túllépjen rajtuk. Ennek érdekében pedig azt tudom tenni, hogy ha a kapcsolatban valami nem tetszik vagy rosszul esett, megmondom, lehetőleg azonnal. Ugyanezt elvárom a másik féltől is, jobban szeretek tisztában lenni a dolgokkal még ha van is, ami nem tetszik. Igyekszem úgy időzíteni ezeket, hogy ne legyen már alapból ideges senki, normális hangnemben is meg lehet beszélni. :D Állj ki magadért, mert ha nem teszed, rámehet a kapcsolat. Ha pedig nem sűrűn beszéltek meg dolgokat, össze fog gyűlni, és olyankor fog az egész előjönni, amikor stresszesek vagytok, és a legkevésbé hiányozna. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!