Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom úgyérérzem elidegene...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom úgyérérzem elidegenedett tőlem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mióta barátom megkapta az új autóját azóta nagyon úgy érzem hogy engem egyre inkább elhanyagol. Elhiszem hogy szereti azt a BMW-t de akkor is szerintem nem csak azzal kellene foglalkoznia. Vagy szerel rajta valamit, vagy alaktrészért, vagy a haverjaival megy el. Az elmúlt egy hónapba sehova sem mentünk el, pedig mindig elhívott moziba vagy csak szimplán sétálni vagy csak úgy áthívott hozzájuk és beszélgettünk. Hiányzik nekem, úgyérzem jobban szereti azt az autót mint engem. Mit tudnék csinálni, hogy egy kicsit többet foglalkozzon velem? 22/L

2016. márc. 12. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
figyelmeztesd hogy tudja mivel játszik, nehogy már egy retek autó többet számítson mint az akit szeret. ez nagyon szánalmas dolog az ő részéről
2016. márc. 12. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg ezt megbeszélni vele. Ha továbbra sem változik semmi, és kocsib_zi marad, akkor hagyd a csudába azt a férfit.
2016. márc. 12. 10:50
 3/7 A harmadik szem ***** válasza:

Sajnos jó eséllyel fog ebek harmincadjára jutni ez a kapcsolat.

Ez már csak egyre rosszabb lesz, mert most elkezdenek kiütközni a problémák amik a különbségekből adódnak.

Keresd meg te is azokat az elfoglaltságokat/embereket amikkel/akikkel jobban tudod érezni magad, szükséged lesz rájuk.

2016. márc. 12. 10:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) ez igy nem mehet tovább, de ha esetleg találkozunk is csak az hallom hogy m3 m5 audi meg ilyen hülyeségeket amik engem abszolút nem érdekelnek
2016. márc. 12. 11:01
 5/7 A harmadik szem ***** válasza:
Sajnos az eltérő érdeklődés nagyon megpecsételi a sorsát a kapcsolatoknak.
2016. márc. 12. 11:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Figyelj... nagyon sajnálom, de szerintem ez nem fog változni. Annyira szereti az autókat, hogy ezt ő sem veszi észre (mármint azt, hogy ez téged bánt).
2016. márc. 12. 16:21
 7/7 anonim válasza:
Szereti az autót, téged nem. Nem bonyolult a képlet.
2016. ápr. 9. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!