Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van barátom de mással akarok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom de mással akarok lenni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 éves kapcsolatról van szó, minden jo volt koztunk, egyutt is elunk egy par honapja, de egyre agresszivabb a parom, nem erdekli semmi, a szex katasztrofa, leginkabb nincs is.

Atiratkoztam mashova ahol uj osztalyom lett es van egy fiu akirol mar a megismerkedesunk elso napja ota nem tudom levenni a szemem. Nem ismerem belsore, de amit eddig tudok rola az tetszik. Sokat vagyok a tarsasagaval, nagyon erdekesen viselkedik, eleg csendes ha ot vagyok, es felenk. Talan tetszem neki. Mindenkepp szeretnem megismerni, de nem megy mert van baratom.

A baratommal oszinten leultem beszelni mindenrol, a fiut is megemlitettem, mire az volt a valasza hogy vacsorazni akart vinni este, rozsat is hozott es majdnem elsirta magat. Keptelen voltam szakitani vele, de azota se javult semmi...

Nem tudom mit tegyek, nem tudom hogy amit erzek az fellangolas-e a masik fiu irant es amit van hogy a kapcsolatunk most nem jo(?)

Mit tanacsoltok?

A szuleim imadjak a baratom es orulnek hogy vele vagyok, mindenki csak gyozkod hogy milyen jo. Csak hogy ok nem ismerik annyira mint en.:(

17/L

2016. márc. 6. 15:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
Fura vagy
2016. márc. 6. 15:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Miert?
2016. márc. 6. 16:04
 3/13 anonim ***** válasza:
Szakits a barátoddal ennek igy nincs értelme
2016. márc. 6. 16:12
 4/13 A kérdező kommentje:
De hogyan?:/ nem megy. Sok ideig voltunk egyutt, sok a kozos dolog es nem tudom mit mondjak neki.
2016. márc. 6. 16:14
 5/13 anonim ***** válasza:
mit nem tudsz, ha nem szereted, akkor hagyd ott, az jobb, ha a háta mögött megcsalod és mindenki csak egy ribinek gondol? akkor aztán mindenkinek lesz véleménye rólad. időben lépj ki, míg tényleg túl agresszív nem lesz.
2016. márc. 6. 16:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát megmondod neki, hogy már nem a régi, és hogy igy mindkettőtöknek jobb lessz
2016. márc. 6. 16:20
 7/13 anonim ***** válasza:

17 evesen mert laksz vele?

En nem szakitanek vele egyelore probald kicsit izgalmasabba tenni a dolgot szex teren lehet mar nem vagy neki olyan mint regen

Esetleg beoltozhetnel valaminek vagy nem tudom

2016. márc. 6. 16:26
 8/13 A kérdező kommentje:
O akarja a szexet, en untam meg ot. :)
2016. márc. 6. 16:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Megvan válaszolva, Szakits vele
2016. márc. 6. 17:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is szakíts vele. Oké, hogy együtt voltatok, de szerinted mi lesz később. Nyilván nem leszel vele életed végéig, mert nem szereted. Akkor szakíts, mert csak egymás idejét raboljátok, és csak még mélyebb lesz a seb, ha még húzod is. Van ilyen az életben, nagyon sok. KI fogja heverni. Ha így érzel, ahogy leírtad, semmi értelme nincs az egésznek. És ne a szüleidet vedd figyelembe, mert nem az ő párkapcsolatuk, nem az ő életük, nincs joguk, hogy beleszóljanak.
2016. márc. 6. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!