Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezessem rá a barátom, hogy már le akarok vele feküdni?
Figyelt kérdés
Pár hete a tudtomra adta, hogy ő már szeretne velem lenni, de én akkor még időt kértem, viszont már úgy érzem, itt az ideje és kívánom is őt. Mit tegyek, hogy tudtára adjam?
18/L
2015. júl. 22. 21:28
1/12 anonim válasza:
farkánál fogva húzd be a szobába....
2/12 A kérdező kommentje:
1: ja, ez tényleg elég egyértelmű. és valószínűleg be is jönne neki :D de ehhez kissé félénk vagyok
2015. júl. 22. 21:30
3/12 anonim válasza:
Mikor csókolóztok kezdd el simogatni, és menj le a nadrágjához, ott is simogasd, érteni fogja.
4/12 anonim válasza:
Miért vagy félénk a baratoddal?.:)
5/12 A kérdező kommentje:
köszi 3-as, ez már lightosabb verzió :D
utolsó, azért, mert még szűz vagyok. és mert nem vagyok az a domina alkat.
2015. júl. 22. 21:44
6/12 anonim válasza:
Akkor a kis ajkacskádal cuppanj a szerszámjára😱
7/12 A kérdező kommentje:
Azt majd a folyamat közepén. ;)
2015. júl. 22. 21:53
8/12 Duenna válasza:
Mondd azt egy kiadós csók után: most már én is szeretnék veled lenni. Aztán a srác majd megteremti a megfelelő helyzetet, vagy megbeszélitek, hogy hol, és mikor.
9/12 anonim válasza:
kezd el csokolgatni, vedd le a polojat, pettingeljetek, aztan mondj olyasmit h 'szerelmem, tovabb szeretnek lepni' vagy 'mast is kiprobalhatnank' vagy valami ilyesmit:)
10/12 anonim válasza:
Valamikor, amikor együtt vagytok (zB.: esti közös tc nézés, akármi) csókold meg szenvedélyesen.
Nekem nem jönne be ha azt mondaná, hogy "gyere szexeljünk!", megérti ő szavak nélkül is :) és hidd el, ha neki esik le a tantusz, hogy bizony itt kufirc lesz, sokkal lelkesebb lesz.. :) hajrá! 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!