Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy srácba aki csak a barátom többet akarok szerintetek kezdeményezzek és mégis hogyan? Normális válaszokat kérek
Szerintem az egyáltalán nem baj,hogy már 12 évesen ezzel foglalkozol. Főleg,hogy ilyen jó tanuló vagy közben.
Hát igazából ha tényleg szereted és még közben barátok is vagytok,akor fő az őszinteség :)
Valahigy hozd szóba ezt az egészet.. Például odamész hozzá, és megkérdezed h: beszélhetünk?
És akkor elmondod higy: Nem szeretném ha emiatt rosszban lennénk, de én nagyon bírlak téged ÚGY. És már muszáj volt elmondanom neked. De ha te nem érzel így, azt is elmondhatod. De viszont semmiképp nem szeretném hogy ha esetleg nem tetszem neked akkor rosszban legyünk. Én akkor is ugyanugy legalább a barátod leszek :)
Tudom kicsit nyálas meg minden,de szerintem egédz jo szöveg :D
Sok szerencsét :) ha esetleg már beszélt3l vele akkor írhatnál higy mit mondott :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!