Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van barátom de mással akarok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom de mással akarok lenni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 éves kapcsolatról van szó, minden jo volt koztunk, egyutt is elunk egy par honapja, de egyre agresszivabb a parom, nem erdekli semmi, a szex katasztrofa, leginkabb nincs is.

Atiratkoztam mashova ahol uj osztalyom lett es van egy fiu akirol mar a megismerkedesunk elso napja ota nem tudom levenni a szemem. Nem ismerem belsore, de amit eddig tudok rola az tetszik. Sokat vagyok a tarsasagaval, nagyon erdekesen viselkedik, eleg csendes ha ot vagyok, es felenk. Talan tetszem neki. Mindenkepp szeretnem megismerni, de nem megy mert van baratom.

A baratommal oszinten leultem beszelni mindenrol, a fiut is megemlitettem, mire az volt a valasza hogy vacsorazni akart vinni este, rozsat is hozott es majdnem elsirta magat. Keptelen voltam szakitani vele, de azota se javult semmi...

Nem tudom mit tegyek, nem tudom hogy amit erzek az fellangolas-e a masik fiu irant es amit van hogy a kapcsolatunk most nem jo(?)

Mit tanacsoltok?

A szuleim imadjak a baratom es orulnek hogy vele vagyok, mindenki csak gyozkod hogy milyen jo. Csak hogy ok nem ismerik annyira mint en.:(

17/L

2016. márc. 6. 15:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, az utolsonak foleg!:)
2016. márc. 6. 22:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, ennek semmi értelme.
2016. márc. 6. 22:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Nincs mit!
2016. márc. 7. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!