Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz hogy mindig piszkálom a barátomat a pénz miatt?
A barátommal távkapcsolatba voltunk, de a sulija miatt hozzánk költözött. Anya meg is engedte havi 20.000 ft. fejében. Én suli mellett elkeztem ezerrel dolgozni hogy mindig tudjunk haza adni, akkor is ha pl. az anyja nem küld. Meg vártam hogy megszokjon itt találjon valami munkát ő is. Szeptemberbe költözött ide, és azóta csak néha néha dolgozott egy napot, de azt meg elköltötte mondván hogy az az ő pénze. Mondom a te pénzed az ami a 20.000 ft-on felül marad, mert nekem meg nem túl buli érettségi évébe éjszakázni suli mellett. Erre meg azt mondta csak hisztizek és hogy multkor én is elköltöttem a pénzt ruhákra. Mondom igen, azt a pénzt költöttem el amit én kerestem meg, úgy hogy még helyetted is én adtam haza. Szerintem tök jogos hogy már ki vagyok akadva. Nem?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!