Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek gáz hogy mindig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz hogy mindig piszkálom a barátomat a pénz miatt?

Figyelt kérdés

A barátommal távkapcsolatba voltunk, de a sulija miatt hozzánk költözött. Anya meg is engedte havi 20.000 ft. fejében. Én suli mellett elkeztem ezerrel dolgozni hogy mindig tudjunk haza adni, akkor is ha pl. az anyja nem küld. Meg vártam hogy megszokjon itt találjon valami munkát ő is. Szeptemberbe költözött ide, és azóta csak néha néha dolgozott egy napot, de azt meg elköltötte mondván hogy az az ő pénze. Mondom a te pénzed az ami a 20.000 ft-on felül marad, mert nekem meg nem túl buli érettségi évébe éjszakázni suli mellett. Erre meg azt mondta csak hisztizek és hogy multkor én is elköltöttem a pénzt ruhákra. Mondom igen, azt a pénzt költöttem el amit én kerestem meg, úgy hogy még helyetted is én adtam haza. Szerintem tök jogos hogy már ki vagyok akadva. Nem?

18/L

2016. márc. 12. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
pff ilyen semmittevővel állsz össze... szted, aki ilyen, az majd később ezerrel fog dolgozni? megszokja a jólétet melletted, aztán majd a nyakadon marad... nem csak kiakadnék, hanem rég kidobtam volna...
2016. márc. 12. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kivagy használva jobb ha kinyitod a szemed. Ingyen kaja, ingyen lakás, ingyen szex, mindnet megadsz neki ami kell akkor minek dolgozna? Vagy keményebbre fogod a gyeplőt vagy a nyakadon marad.
2016. márc. 12. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott. Ilyen fiatalon találsz sokkal jobbat is.
2016. márc. 12. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a srác egy senkiházi, valószínűleg otthonról is úgy dobták ki, örültek, hogy megszabadultak tőle. Ha nem akarsz több kellemetlenséget, akkor még most szabadulj meg tőle
2016. márc. 12. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak élősködik rajtad, be kell keményítened vagy dobd ki!
2016. márc. 12. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!