Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm családja gazdag, az enyém pedig nem?
Semmit nem kell tenned, inkább örülj neki, hogy a lánynak akit szeretsz nem kell számolgatnia hogy mit is fog enni a hónap végére.
Nem kínos, nem lehet mindenki gazdag. Ha a családjának nincs ezzel gondja, akkor neked se legyen. :)
2015. aug. 7. 00:04
dehát ez nem jelent semmit, mert ott van még előttetek az élet, keress egy jól fizető állást és már meg is van oldva és arról meg nem tehetsz, hogy a szüleid nem keresnek olyan jól, mint a párodé, majd alakulni fognak még úgyis a dolgok ;)
2015. aug. 7. 00:04
Miért kínos? Tudom e fura kérés és tippeim is vannak, csak konkrétan szeretném tudni, mert és is így vagyok a barátommal. És nekem kicsit rossz, mert mi se szenvedünk hiányt semmiben ők meg nincsenek a legjobb helyzetben. És nagyon sajnálom és néha annyira örülnék, ha nem lenne ekkora a különbség, mert elszomorít, hogy az ő szülei is keményen dolgoznak, csak nekik valahogy nem jött össze:c Na szóval az egészből annyi, hogy nem tudom, hogy ezt ő hogy éli meg, mert mindig csak poénkodik vele ha szóba kerül és nem tudom hogy mit érez alatta, lehet hogy hasonlót mint te.
2015. aug. 7. 00:06
4/11 A kérdező kommentje:
Ezt nehéz leírni nagyon, nem is tudom hogy magyarázzak el. Megalázó és kínos érzés fog el emiatt sokszor pedig tudom hogy nem kéne.. Talán a férfiak értik de nőknél ez más. Köszönöm a segítő kommenteiteket de tényleg nehéz tud ez lenni.
Találj olyan munkát, ahol jól keresel és voilá meg van oldva a probléma.
2015. aug. 7. 00:12
Én teljesen megértem csak a másik oldalról. Azért köszi a választ, majd lesz valahogy:)
2015. aug. 7. 00:15
7/11 A kérdező kommentje:
Hidd el találnék én de gimnazistaként nincs rá lehetőségem. :)
Akkor megsúgom: most még tanulsz, majd bekerülsz egyetemre (jog, infomérnők meg egyéb helyre) jelentkezel, amit miután elvégezted, jól fizetnek majd.
2015. aug. 7. 00:19
Ha tényleg gazdagok, és nem rongyrázó műmájerek, akkor nem várják el tőled, hogy gazdag légy, mert vagy sokat dolgoztak azért, amijük van, vagy szerencsésen jöttek össze a dolgok, legvalószínűbb, hogy mindkettő, és ezzel tisztában vannak. Ráadásul gyerek vagy még, sokkal fontosabb, hogy mi leszel, mint az, hogy mi vagy.
Viszont, ha a lányukat akarod, akkor Valakinek kell lenned. Vagy jól fizető szakmát kell tanulnod, vagy hivatásod kell legyen. Lehetsz csóró tanár is, ha valóban minden vágyad, hogy nemzedékeket taníts és tedd szebbé az életüket. Ha ők átlagfelettiek, Neked is az kell lenned.
2015. aug. 7. 00:27
Még gimis vagy? Szuper!:) Itt az ideje ,hogy bekerülj majd esetleg főiskolára vagy egyetemre..Mondjuk jogásznak,orvosnak,mérnöknek stb.. Bár nemtudom ,hogy a gimiben mit tanulsz bár ha gimi akkor gondolom ott erős a biosz.. Esetleg állatorvos is lehetsz..De szerintem mindig azt csináld amit szeretnél nem akarsz főiskolára/egyetemre menni? No problem:"D Keresel egy állást és mindig teszel félre egy kis pénzt aztán majd felépíted a karrieredet..Persze azért előtte érettségizz le..Nem tűnsz hülyegyereknek, a barátnőd meg szeret az anyagi gondok nem fognak közétek állni..:) Sok sikert!:)
2015. aug. 7. 10:32
Kapcsolódó kérdések: