Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#yoloman kérdése:
Csajok, nektek bejönnek az ilyen pasik?
Figyelt kérdés
Fehér bőröm van.
180-cm vagyok.
65-kg
Nincs rajtam 1db pattanás sem egyéb.
Szeretem a fekete cuccokat. (Szinte csak feketéket veszek fel)
Hajam: Oldalt választékos viszonylag hosszú.
Fekete szemem van.
Korom: 16.
Kissé visszahúzódó vagyok, de eléggé romantikus.
Ez az én kis nyálas vágyam: Hogy lehessen valakim akit tiszta szívből szerethetek és minden nap átölelhessem és a szemébe mondhassam hogy: Szeretlek *-*.... Hogy filmnézés közben hozzábújhassak és megpuszilgassam. :)... Kíváncsi vagyok a válaszokra..
2016. márc. 12. 00:20
12/19 anonim válasza:
Nem a konditól meg futástól lesz csajod, hanem ha utána nézel technikáknak neten, esetleg könyvtárba elmész és olvasgatsz a téma felől. Ha meg az egészséged érdekel akkor szabadba legyél sokat friss levegőn, sok kardió mozgás, esetleg fegyencedzés egy parkba, ha meg nincs erre lehetőség lehet kondi.
13/19 anonim válasza:
Szegény srác nem életmódbeli tanácsokat kért, hanem véleményt....
16/19 anonim válasza:
Te jó ég... Ha az én testsúlyomat ismernétek, akkor meg mindenki ledisznózna? XD Se az nem jó, ha az ember 65 kg, se az, ha 85?
17/19 anonim válasza:
Teljes mértékben bejönnek az ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!