Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejönnek a lovas csajok?
Azért a lovas csajok nem egyformák, de vannak közös vonások.
Az állattal járó felelősség, a törődés és az odafigyelés azért 99%-ukban benne van, tehát ebben jobbak, mint a nagy átlag. Sokukban ambíció is van, kitartás, szorgalom, ismerik a kemény munkát az alázatot. Én a legjobban azt szeretem a lovasokban, hogy egyszerre vagányak, izgalmasak, és felelősségteljesek, ami ritka. A legtöbb ember vagy felelősségteljes és unalmas vagy vagány és veszélyes, felelőtlen.
Gyakori negatívumok: Aki szinte gyerekként saját lovat kap, az elkényeztetett, beképzelt. Félig a helyzettől lesz ilyen, hogy lovat kapott, félig a ló csak tünete annak, hogy nagyon egoistán nevelték. Akinek van testvére, az enyhébb eset szokott lenni. Saját lovas testvér nélküli fiatal lány magas kockázatot jelent.
Ja, és vannak olyan lovasok, akik havi 2x kijárnak iskolalovakon pattogni és csinálni 100 fotót, és másokról pletykálni, magukat nagymenőnek tartani, miközben fogalmuk sincs semmiről, na őket se szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!