Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek azok a lányok akik rendszeresen néznek animét?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni hogy bejönnek-e és hogy járnátok-e ilyen lánnyal. Esetleg ha valakinek ezzel kapcsolatban párkapcsolati élményeit is megosztaná annak is nagyon örülnék.2015. jún. 3. 18:21
1/13 anonim válasza:
Szia, engem nem zavar, de nem is pozitívum. Ne legyen azért belebolondulva. Simán el tudnék képzelni párkapcsolatot ilyen lánnyal.
Csak egy kérdés, 18 alatti vagy, igazam van?
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, és nem is párkapcsolatot keresek vagy ilyesmi miatt kérdeztem csak kíváncsi voltam :). Amúgy sokan mesélték hogy kinőtték és hogy sok lánynak meg van ez a korszaka :D.
2015. jún. 3. 18:25
5/13 anonim válasza:
#3 lol :D, ne ítélj első látásra!
attól függ miben merül ki az, hogy "rendszeresen néznek animét", pl napi 1-3 h vagy 0-24 h.
Általában aki túlzottan sok animét néz zárkózott lesz és én nem nagyon jövök ki az ilyen emberekkel, vagy pl akivel másról nem lehet beszélgetni vagy hasonló.
Am simán összejönnék (ha nem otuka szintű a rajongás), én is megnézek néha párat és nézhetnénk közösen is :D
6/13 anonim válasza:
Hát engem az animék egyenesen taszítanak. Ha egy lány azt nézné. hááát.. csak a stílus miatt mert tudom hogy milyenek az ''animés'' emberek, amiatt nem. Lehet szép meg aranyos is a maga módján de az animések stílusától írtózom. Nem tudom elmagyarázni hogy mi az a kisugárzás vagy mi ami miatt de egyszerűen nem
7/13 anonim válasza:
Jómagam is szeretem az animéket, úgyhogy ez nálam csak előny :)
8/13 Firedoom válasza:
Aki nez annak elony aki nem nez annak hatrany vagy semleges. De aki nem nez vagy 1-2 gyerekeknek készült, normalatlan muvet látott az ne itelkezzen.
9/13 anonim válasza:
Csak olyan lányok jönnek be, akár 0-24 is nézhetünk animéket. :$
10/13 A kérdező kommentje:
Látom elégé megoszlanak a vélemények ebben a kérdésben :D. Én általában 2-3 naponta szánok rá 1-2 órát hétköznapokon, hétvégén azért gyakrabban :)
2015. jún. 4. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!