3/22 anonim válasza:
Ez csak érdekesség. Nincs annyi prioritása, hogy beleszámítson a bejövésbe.
4/22 anonim válasza:
Felőlem lovagolhat, de úgy igazából nem izgat. Bár, ha hozzá van szokva a lovagláshoz akkor végül is kilehet hozni belőle egy kis pluszt, ha értitek mire gondolok ;)
5/22 A kérdező kommentje:
Köszi 😊 csak mert már sok embertől hallottam hogy a srácoknak ez annyira nem tetszik.
2015. jan. 21. 21:19
6/22 anonim válasza:
Semmi gondom nincsen azzal, ha valakinek van hobbija ismerek is nem egy lányt aki lovagol.
8/22 anonim válasza:
Ha szépek, akkor természetesen. Én is lovagoltam régebben.
9/22 anonim válasza:
nem szeretem a lovakat! nem hiszem, hogy hosszú távon működne a dolog egy lovas lánnyal.
10/22 anonim válasza:
Nem, utálom a lovakat. Egy filmben ahol épp lovagolnak, azt elviselem, de érezni a szagukat a barátnőmön (csak érződik ha lovaglásból jön, nem?), lovas történeteket hallgatni stb. nincs kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!