Nekem már szinte csak lovas barátaim vannak, 7 éve lovagolok, és 2 éve van saját lovam.
Azért az ellenzőket is megértem, a fiatal, saját lóval rendelkező lányok gyakran eléggé beképzeltek. De ez igaz a lóval nem rendelkezőkre is. :)
Érdekes, de nekem két lovas barátnőm is volt, mindketten hasonlóak. Csinos alak, átlagos arc, elsőre kedvesek, aranyosak, de mindketten kicsit egyszerű lányok voltak, érzelmileg is. És persze a ló imádat mindenek felett :)
Szóval lehet, hogy te nem vagy ilyen, de most azt mondanám nem emiatt fog egy lány tetszeni.
Az, hogy egy csaj lovagol, elmond róla néhány dolgot:
* Bátrabb az átlagnál (azért egy 500 kilós állatról beszélünk...)
* Nem finnyás (azért a lovat le is kell csutakolni, ki kell szedni a s**rt a patájából, le kell mosni a zablát, ápolni kell a szerszámokat, stb...)
* Szereti a természetet, szeret a természetben (legalábbis mi rendszeresen mentünk ki tereplovagolni)
* Szereti az állatokat (legalábbis remélem)
* Jó alkata van (a rendszeres mozgás nem árt a testnek)
Szóval igen, bejönnek. Persze azért van még vagy 100 feltétel, de mindenképpen plusz. :)
Egyébként furcsa, de férfiak alig lovagolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!