Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fontosabbak neki a baratai es...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontosabbak neki a baratai es a tabja mint en mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mondjam le a holnapi talalkozast? Hatha abbol megtanulja? O mar rengetegszer mondott le de en meg igy is szeretem. Ha esetleg lemondanam a holnapit akkor megtanulna v ilyesmi? SOS

2016. márc. 7. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Mióta vagytok együtt?

2016. márc. 7. 21:36
 2/8 A kérdező kommentje:
15 L 15F es egy het mulva lesz felev
2016. márc. 7. 21:41
 3/8 anonim válasza:

Mondok jobbat. A volt barátommal azért romlott meg a kapcsolatunk mert be akar kerülni a LOL nevezetű játékban gold divízióba. Lehet h számodra ez semmit nem mond, a lényeg h kb a semmi miatt mentünk szét. Ennek ellenére szeret, de nem tud rám elég időt fordítani..

Az ilyet hagyd, ne pazarold rá az idődet!:)

Ha lelki támogatás kell, írj nyugodtan privátot!

2016. márc. 7. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Bármit is teszel. a legfontosabb dolog: ne játszmázz! Ha valami tulajdonsága, viselkedése nem tetszik, akkor üljetek le négyszemközt, és mondd el neki! Ne trükközz, meg ne kicsinyes bosszúkat forralj, abban bízva, hogy ő majd ennek hatására gondolatolvasó lesz! Nem lemondani kell a találkozót, hanem pont, hogy találkozni vele, és rátérni a tárgyra, hogy téged bizony van, ami zavar, van, ami rosszul esik.

Egyébként máskor miért mondta le a találkozókat? Mert azért az sem mindegy. Ha ez tényleg egy egyoldalú kapcsolat, akkor valóban nincs sok értelme. De egy dolgot tarts szem előtt: egy kapcsolat őszinteségen és bizalmon kell, hogy alapuljon, nem pedig taktikázáson.

2016. márc. 8. 15:47
 5/8 anonim ***** válasza:

#4: talán mert attól, hogy fiatalok, még lehetnek érzéseik? Vagy neked a semmiből, varázsütésre lettek érzéseid, mihelyett jogilag nagykorú lettél?

Ha pedig zavar, hogy egy kiskorú embernek vannak érzelmei, minek jársz ebbe a kategóriába??

2016. márc. 8. 15:50
 6/8 anonim ***** válasza:

#3: Én erre csak azt tudom mondani, hogy aki tényleg szeret, az tud rád időt fordítani. Aki nem, az talán annyira mégsem szeret.

Soha nem fogom megérteni, hogy miért lehet fontosabb egy játék, mint egy kapcsolat... pedig aztán én is sokat játszok, a munkám is a géphez köt, de soha meg nem fordult a fejemben, hogy a barátnőmet játék miatt hanyagoljam.

2016. márc. 8. 15:52
 7/8 anonim válasza:
Szerintem is hagyd, majd megtanulja hogy mit veszített, és ha szeretnél nyugodtan írj és én bármit meghallgatok tőled nagyon szívesen. :)
2016. márc. 8. 16:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat ment mindenkinek a zold kez!! Igazabol annyira meg nem veszes a helyzet, ma le is ultunk es megbeszeltuk a dolgot, hozott rozsat karpotlasul meg ilyesmi es oszinten (remelem) bocsanatot kert ugyh most adok neki meg egy eselyt :)
2016. márc. 8. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!