Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratai fontosabbak neki, mint en!?
Van egy fiu, aki "szerelmes" belem (o ezt mondja) en szeretem ot, de (nem jarunk, mert messze lakunk egymastol meg nem is talalkoztunk meg...) folyton a barataival log...mert oke miattam ne hanyagolja oket, mert az meg nekem nagyon rossz lenne meg a baratainak is, de minden nap megy veluk valahova es igy alig tudunk beszelni! en ezt mondtam is neki egyszer es azonnal letamadott, hogy ne szoljak bele az eletebe, mert senkije sem vagyok (hat ez eleg rosszul is esett) es utana egy hetig nem beszeltunk. szoval az egyszeru kozles nem megy...de nem tudom, hogy akkor hogyan mondjam el neki!? hogyan ereztessem vele, hogy nekem ez rosszul esik? vitat nem szeretnek ez miatt meg egyet!
(bocsi az ekezetekert, telorol vagyok)
Kár ezzel foglalkozni. Éli az életét éld te is a tiédet.
Nem szerelmes beléd.
A barátai valóság és a mindennapjait jelentik.
Te csak virtuális valóság vagy.
Ha szeretne magától szakítana rád több időt.
Az igazság többnyire kegyetlen és fájó. De ez van el kell fogadni és tovább kell lépni.
Lesz ez még sokkal jobb is. Csak mással.
2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!